Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
челзи т2
реал мадрид 2
лидс гг
валенсија гг

Валенсија - Севиља - 1 и Т1 2+
Евертон - Свонси - ГГ
Монпеље - Лориен - Х

14.88

Bristol City - Leicester 1X @ 1.98

Смрди на соработка и ништо чудно и ако лесно си испадне само кец (4.50 коефициент) сепак одам на посигурната варијанта 1X и мислам дека барем бод денеска ќе земат Бристол Сити, одам ова на поголема уплата и мислам ќе испадне.

Bristol City - Leicester 1X @ 1.98

Смрди на соработка и ништо чудно и ако лесно си испадне само кец (4.50 коефициент) сепак одам на посигурната варијанта 1X и мислам дека барем бод денеска ќе земат Бристол Сити, одам ова на поголема уплата и мислам ќе испадне.

0-2 :pos: се смеам оти не ја стигнав иначе :rolleyes:

18:30 RUKOMET ARGENTINA -MONTENEGRO bet 1 kvota 3,80 !!! placanje posle meca , info od dva reprezentativca Crne Gore da ce izgubiti danasnji mec 100 posto zato za max bet provereno !!!

А вие како сакате.

18:30 RUKOMET ARGENTINA -MONTENEGRO bet 1 kvota 3,80 !!! placanje posle meca , info od dva reprezentativca Crne Gore da ce izgubiti danasnji mec 100 posto zato za max bet provereno !!!

А вие како сакате.
Ова ти е од некој со дојави така ? Иначе доста е реално 1 овде дека Црна Гора се без најдобриот играч им се повредил пред првенствово . јас ја пишав -49.5 :D

Makedonija-Chile h2 (-12,5) 1.8
Hungary-Egypt 1 1.25
................................................................2/2
Stoke-Chelsea 2 2,05
Osasuna-Real Madrid 2 1.5
Chesterfield-Northamptopn 1 i 3+ 3.4
Montpelier-Lorient 3+ 2.05
.................................................................3/4
Еве го денешниот систем

Ова ти е од некој со дојави така ? Иначе доста е реално 1 овде дека Црна Гора се без најдобриот играч им се повредил пред првенствово . јас ја пишав -49.5 :D
Појма немам шо е. Така ми пишаја на фб, само го ископирав овде :D

Црна гора беше дебакл во припремните ништо чудно да загуби,Аргентиците на минатото изиграа добро сеа каков им е тимот незнам.

Koj игра онлајн, нека ги пушти на ситно Челси и Евертон Х за ситно, а мислам дека Мидлсбро Вотфорд е местена за 2-1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom