Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да се самоцитирам и искритикувам значи :) My bad, таман си е Мајмун :)

Е сеа оти вака, ти МајМун јас SStoleS немој да вреѓаш :)
Он топик: Билбао Т12+ @ 1.9 , San Antonio T2 over 93.5 2 1.9

За утре ол-ин на Македонија-Чиле 2 со -12.5 хендикеп 1.9 коеф. во Спортлајф

(ако знае некој некаде каде што границата е поголема нека пише :) )

Да не знае некој бетсити дали има у кисела вода и каде точно, накај пелагонија дали е блиску ?
И вчера Њујорк у бетсити беше (+5) и заврши точно пет разлика, знае ли некој дали е добитно.

Ги играв вчера Индиана 1хендикеп, Далас 2ка и Алдриџ повеке од 19 поени, е сеа Индиана незнам дали се важи , ако се важи сум добитен за 500 , 3000 добивка

За вечер ова планирам :
Minesota (+91.5)
Denver (-108.5)
Toronto (-102.5)

za 500 standard
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 22:10 ---
Betcity do 22:00 im e rabotno vreme ?
do 23:00

Да не знае некој бетсити дали има у кисела вода и каде точно, накај пелагонија дали е блиску ?
И вчера Њујорк у бетсити беше (+5) и заврши точно пет разлика, знае ли некој дали е добитно.

Ги играв вчера Индиана 1хендикеп, Далас 2ка и Алдриџ повеке од 19 поени, е сеа Индиана незнам дали се важи , ако се важи сум добитен за 500 , 3000 добивка

За вечер ова планирам :
Minesota (+91.5)
Denver (-108.5)
Toronto (-102.5)

za 500 standard
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 22:10 ---

do 23:00
Ако е 5 а не 5.5 типот ти е со коеф 1 барем така треба да е ама тие имаат глупави правила појди со тикетот и прашај дали ти дојде пензијата инаку јас го имав истиов тикет твој само го имав Њујорк под 92 коша :)

На овие ПСЖ не им е дадено да дадат гол ... А и овие Конан Квај, се игра 102 минута, овие и Јунајтед го поминале...

Имаш одма карши кафанчето Пер Пер , а до кога работи незнам.

Браво за тие што ја изиграа Реал-Жалгирис 1

На овие ПСЖ не им е дадено да дадат гол ... А и овие Конан Квај, се игра 102 минута, овие и Јунајтед го поминале...

ми ја кажаа пред 2-3 дена као демек 2-1 местена
па баш преска кога бев ми текна и ставив 300 денара па беќи ќе се игра до дека не падне гол :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom