Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе не се фаќајте дека секоја утакмица 1/2 или 2/1 или 7+ е местена.

Па и лани Барса-Челзи беше местена за 4+. Видовте каква дупка имаше во одбраната на Барса на крај? :facepalm:

Alal da mu e na mobimak1 sekogas go sledim no ete deneska na rabota bev i kasno vidov!!
Nesto za vecer kosarka da se izvadi nekoe 500ce barem ?:D

Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
не ме цитирај твое мислење... секоја утакмица 1/2 2/1 7+ игра манчестер ама е поштен така ?

Озбилно сакаш на сите нас тука да ни кажеш дека Јунајтед, тимот кој има етикета на тим кој игра од 85 минута до 95, се договорил со Њукасл, овие да не го бркаат Чичарито, а Керик да даде пас за гол? Така?

Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
не ме цитирај твое мислење... секоја утакмица 1/2 2/1 7+ игра манчестер ама е поштен така ?
Ако глеаш на livescore игра, ако пратиш какви проблеми има годинава со одбраната и каков напад има ќе си го најдеш одговорот. Крај краева тоа ви одговара вас што сте толку со 2-1 и 7+ играјте си го ќе си земате пари барем еднаш месечно. Или уште подобро противникот на Манчестер прв дава гол, секое коло сингл...

он: следен гол стоук :vozbud:

Charlotte Bobcats - Miami Heat 2
San Antonio Spurs - Toronto Raptors 1
Phoenix Suns - New York Knicks 2
Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 1
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 1
80 %

Дај боже да грешам, али многу тешка утакмица си одбрал според мене, стегај таму јако за да излези 1 :)

Шарлот - Мајами 1. Влог 1 Еуро. (колку да се следи)

Ajде бре Стоук и Селтик, давајте уште еден гол у ПМ!

Едит
Стоук 3-1
:)

Edit 2
Селтик 0-2

И после Немало Магија!

ako si tolku glup da mislis deka ekipi kako united mestat 1-2 / 2-1 i 7+, od mene imas edno ogromno BRAVO.

sto pobrzo se otkazes od kladilnica, toa pobrzo , dur veruvas vo 1-2 / 2-1

December 26 - December 27
tip: 1-2
odd: 30
stake 10/10

site so igrate online stavajte gi site pari na utakmicava

December 26 - December 27
tip: 1-2
odd: 30
stake 10/10

site so igrate online stavajte gi site pari na utakmicava
Не бе што ти е нема шанса December 27 да тепаат веќе се во добра серија на победи во последниве кола ги тепаа
8 September,11 October,15 September и Рајко Жинзифов мора еднаш да кискнат а од друга страна December 26 немаат победа од утакмицата со 30 February

Не бе што ти е нема шанса December 27 да тепаат веќе се во добра серија на победи во последниве кола ги тепаа
8 September,11 October,15 September и Рајко Жинзифов мора еднаш да кискнат а од друга страна December 26 немаат победа од утакмицата со 30 February
hahahha lud si :D ama ne vervam December 26 posle tolku losa serija bas utre da iznenadat protiv December 27 spored mene e mn realen prelazov

Стоук - Ливерпул 1Х 1,73
Многу појаки тимови неможат со Стоук да тепаат Ливерпул тешко да тепа овде
Барем нешто позитивно денес

До сите што ме прават глупаво 15 годишно детенце
Последен пост на темава!
Не е местена манчестер,беше фер дуел и подобриот победи!
поздрав и ви пожелувам да се возбудувате на прекрасната фер премиер лига секој викенд.
Особено Видооq те сметав за поинтелегентен и дека барем малку ги одбираш утакмициве.....
Од сите на темава освен Fearless i pinturichio и тие 2-3 што соработувам другиве сте гола вода
Светиот манчестер никогаш не мести ;)

До сите што ме прават глупаво 15 годишно детенце
Последен пост на темава!
Не е местена манчестер,беше фер дуел и подобриот победи!
поздрав и ви пожелувам да се возбудувате на прекрасната фер премиер лига секој викенд.
Особено Видооq те сметав за поинтелегентен и дека барем малку ги одбираш утакмициве.....
Од сите на темава освен Fearless i pinturichio и тие 2-3 што соработувам другиве сте гола вода
Светиот манчестер никогаш не мести ;)

Нека е детерминанта за мојата глупавост фактот дали Јунајтед-Њукасл е наместена утакмица. :confused:
--- надополнето: 27 декември 2012 во 00:12 ---
1.Стативата не беше 88ма
2.АКО влезеше АКО ова Ако она е др муабет, ама невлезе така ?Ако влезеше ќе видевме што ќе се случува....
3.На што личеше 4тиот гол од манчестер?
4.Ако оваа утакмица не е местена според вас,тогаш незнам што треба да видите за да речете дека е местено? Очекувате да застанат сите како во мак 2ра лига?

он-ливерпул 0-2 гола :D

Не бе, не беше у 88 минута... дека не беше местена, затоа...

43232192.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom