Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
не ме цитирај твое мислење... секоја утакмица 1/2 2/1 7+ игра манчестер ама е поштен така ?
Ако глеаш на livescore игра, ако пратиш какви проблеми има годинава со одбраната и каков напад има ќе си го најдеш одговорот. Крај краева тоа ви одговара вас што сте толку со 2-1 и 7+ играјте си го ќе си земате пари барем еднаш месечно. Или уште подобро противникот на Манчестер прв дава гол, секое коло сингл...Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
не ме цитирај твое мислење... секоја утакмица 1/2 2/1 7+ игра манчестер ама е поштен така ?
Charlotte Bobcats - Miami Heat 2
San Antonio Spurs - Toronto Raptors 1
Phoenix Suns - New York Knicks 2
Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 1
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 1
80 %
da
--- надополнето: 26 декември 2012 во 17:09 ---
Medvescak Zagreb-Vienna hokejgostite ke igraat bez svoite najdobri 4 igracivie otcenete sami dali ke ja tipuvate
Medvescak Zagreb-Vienna FT 4-0 WIN!
ako si tolku glup da mislis deka ekipi kako united mestat 1-2 / 2-1 i 7+, od mene imas edno ogromno BRAVO.Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
Не бе што ти е нема шанса December 27 да тепаат веќе се во добра серија на победи во последниве кола ги тепааDecember 26 - December 27
tip: 1-2
odd: 30
stake 10/10
site so igrate online stavajte gi site pari na utakmicava
hahahha lud siНе бе што ти е нема шанса December 27 да тепаат веќе се во добра серија на победи во последниве кола ги тепаа
8 September,11 October,15 September и Рајко Жинзифов мора еднаш да кискнат а од друга страна December 26 немаат победа од утакмицата со 30 February
Стоук - Ливерпул 1Х 1,73
Многу појаки тимови неможат со Стоук да тепаат Ливерпул тешко да тепа овде
Ти ми даде идеја да земам парички, уплатив 1х на две ливчиња со Селтик, не знаев дека ваков убав коефициент имало за двознак.
Барем нешто позитивно денес
До сите што ме прават глупаво 15 годишно детенце
Последен пост на темава!
Не е местена манчестер,беше фер дуел и подобриот победи!
поздрав и ви пожелувам да се возбудувате на прекрасната фер премиер лига секој викенд.
Особено Видооq те сметав за поинтелегентен и дека барем малку ги одбираш утакмициве.....
Од сите на темава освен Fearless i pinturichio и тие 2-3 што соработувам другиве сте гола вода
Светиот манчестер никогаш не мести![]()
1.Стативата не беше 88ма
2.АКО влезеше АКО ова Ако она е др муабет, ама невлезе така ?Ако влезеше ќе видевме што ќе се случува....
3.На што личеше 4тиот гол од манчестер?
4.Ако оваа утакмица не е местена според вас,тогаш незнам што треба да видите за да речете дека е местено? Очекувате да застанат сите како во мак 2ра лига?
он-ливерпул 0-2 гола![]()