Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да кажеш дека утакмицава не беше местена ?
Њукасл имаше статива у 88ма, како ќе ја наместеа ако два сантима беше попрецизен играчот на Њукасл? Ќе играа ко Шкендија у Тетово до 105та минута. Не дека е Јунајтед у прашање да се разбереме...

ОН
Стоук 1-1 :D

Овие Медвесчак - Виена ги играм неделата +5.5 ми завршува 2-1
Сега ги играм -6.5 4-0 е 2/3
Како и да изиграм контра излегува да ти еббам спортската

Њукасл имаше статива у 88ма, како ќе ја наместеа ако два сантима беше попрецизен играчот на Њукасл? Ќе играа ко Шкендија у Тетово до 105та минута. Не дека е Јунајтед у прашање да се разбереме...

ОН

1.Стативата не беше 88ма
2.АКО влезеше АКО ова Ако она е др муабет, ама невлезе така ?Ако влезеше ќе видевме што ќе се случува....
3.На што личеше 4тиот гол од манчестер?
4.Ако оваа утакмица не е местена според вас,тогаш незнам што треба да видите за да речете дека е местено? Очекувате да застанат сите како во мак 2ра лига?

он-ливерпул 0-2 гола :D

Подалеку од Медвешчак може на голој да се пука зато шо нема шанси да станат шампиони во таа лига + најверојатно ова им е последна сезона во АБЕЛ од вгодина ке играат изгледа во КХЛ.И лани вака летаа и во финалето судиите ги уништија нема да дозволат клуб шо не е од Австрија да биде шампион

ОН
Ако мислиш дека не местат големите клубој се лажеш и тоа како

da ne znae nekoj zasto paga koef za feniks za 1, i granicata od 5.5 hend na 2.5, aj pisete brzo dodeka ne ja namalat i po kladilnicive!

Charlotte Bobcats - Miami Heat 2
San Antonio Spurs - Toronto Raptors 1
Phoenix Suns - New York Knicks 2
Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 1
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 1
80 %

interesna rabota, vo kopacka za 5.5+ za feniks e 1.9, a na bet365 za -5.5 za ny e 2.5, u slucajov pri kapital od 10000 denari, imate kjar 800 den, u pm

Everton - 1.5
Cardiff - 1 1.95
Middlesbrough - 1 2.0
5.86
Што мислите?
Морат да признам дека bobipp ме инспирира за тикетов, ко прочитав како играл и добивал си реков и јас сега прам едно со 3 утакмици со така по височки коефициенти и поголема уплата.

Gillingham - Barnet ( ovie dve ekipi se vo mnogu dobri odnosi i imaat 100% sorabotka)

moj tip e x2,so golemi sansi i za cista 2-ka so koeficient 10,bidejki mn poveke potrebni mu se bodovite na Barnet vo borbata za opstanok,a eventualno mozete da ja probate na positen vlog 2/1 bidejki imaat veke do sega igrano golemi prelazi,a jas lani go imav pogodeno takviot golem prelaz,a togasniot dobiten tiket mozete da go vidite na mojata nova fb strana http://www.facebook.com/pages/Zagarantirana-Dobivka/507481742617077
Се двоумев се двоумев, седев в кладилница 5 минути пред почеток на натпреваров и се мислев, да ставам 200 на утакмицава или не.. И не ставив. Браво мајсторе ти со здавје да ги трошиш, јас ќе останам да жалам, ако уплатев ќе бев екста добитен денес.

Дефинитивно сум баксуз на денот
Одам кладилница и го уплакам тикетот и наместо Фулам - Стоук Т12+ којзане само како сум нашишал 1009 коа за фулам беше 1002 бројчето и нормално се вратив да го поправам тикетот наместо 2000 добивка сеа 200ки зијан :tapp:

ОН
Вашингтон - Кливленд 187,5+

1.Стативата не беше 88ма
2.АКО влезеше АКО ова Ако она е др муабет, ама невлезе така ?Ако влезеше ќе видевме што ќе се случува....
3.На што личеше 4тиот гол од манчестер?
4.Ако оваа утакмица не е местена според вас,тогаш незнам што треба да видите за да речете дека е местено? Очекувате да застанат сите како во мак 2ра лига?

он-ливерпул 0-2 гола :D

3 Личеше на крунисан напор во последните 15 минути да даде Јунајтед гол. Колку само пати промаши Чичарито, пред конечно да погоди.
4 Зошто некој би местел коефициент 1.2? Зошто некој би местел 1&3+ кога Јунајтед има просек 4+ сезонава?

Да кажеше дека Норич-Јунајтед е наместена, и да те разберам, ама утакмица која има 90% изглед да излезе како што излезе, плус пречки, стативи, итн да кажеш дека е местена ... не знам

white_eagle, Зошто не си играл Wrexam, Chester, Kristal Palas со Cardif(Oва мислам дека се 2-те најефикасни екипи во Nchampionship) Leeds често игра 3+...
Ги знам зошто барав GG3+ натпревари ...

Се испецкав денес малце на Soutern Premier League ...

mobimak1, другарче, од каде ги прибра тие информации за братски клубови иевентуално пуштање?
Не знаев дека си ја пуштил за толкава сума, ке те следев со некој 50Е
--- надополнето: 26 декември 2012 во 21:25 ---
Одам кладилница и го уплакам тикетот и наместо Фулам - Стоук Т12+ којзане само како сум нашишал 1009 коа за фулам беше 1002 бројчето и нормално се вратив да го поправам тикетот наместо 2000 добивка сеа 200ки зијан :tapp:

ОН

Стоук игра моментално

ОН
Stoke vodi 2-1, fulam zavrsi 1-1.... da ne si se smesal neso, poso ako ne, si fatil

Stoke vodi 2-1, fulam zavrsi 1-1.... da ne si se smesal neso, poso ako ne, si fatil
Не сум:facepalm:.На грешка Стоук ја пишав од дома со шифра со се и таму ја преправив зато шо планирав Фулам да го играм а не Стоук и се заебав подобро да го оставев тикетот со Стоук ке си бев добитен сега :(.

3 Личеше на крунисан напор во последните 15 минути да даде Јунајтед гол. Колку само пати промаши Чичарито, пред конечно да погоди.
4 Зошто некој би местел коефициент 1.2? Зошто некој би местел 1&3+ кога Јунајтед има просек 4+ сезонава?

Да кажеше дека Норич-Јунајтед е наместена, и да те разберам, ама утакмица која има 90% изглед да излезе како што излезе, плус пречки, стативи, итн да кажеш дека е местена ... не знам

--- надополнето: 26 декември 2012 во 21:25 ---

Стоук игра моментално

Остави го ти напорот.Гледај го голот едно 5 пати и види каква дупка има во центарот на одбраната од њукасл.
не ме цитирај твое мислење... секоја утакмица 1/2 2/1 7+ игра манчестер ама е поштен така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom