Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А како да го провериме тоа?
ESPN ili NBA .com јас ке чекам до саат време на стартот а мечот кога ке дадат сигурни информации ова ке го спојам со Чабровск 4,5+ и уште нешто сега барам шо на помал влог

Не би рекол дека се подобри условите .
Како прво треба да имаш картичка , како второ ако уплатиш со 500 денари тие ти даваат ваучер од 500 денари а ваму мислам дека даваат пари .. е сега во спортлајф може само 1 тикет да изиграш со ваучерот а во копачка можеш и 10 тикети по 50 денари да изиграш .

во копачка добиваш ваучер во вредност од уплатата

Ај да ги ебам овие Кристал Палас, кец ги имам тие црвен во 11 минута :( Немам среќа ич.

Бегам што подалеку од натпревари кои се последни во текот на денот, некако ненамерно, чудни работи се дешаваат на тие натпревари. Да не кажам, плачат за местење.

Еве еден поправен тикет за вечерва
Лион 3+ 1.9 коеф
Реал 2 1.8 коеф
Бордо 1 1.45 коеф
Lorient 1 1.55 koef
Рома -Милан гг 1.4
10.7 коеф

Сингл за вечерва
Монс-Зулте Варегем 2 2.6 koef

Дечки неофицијално излезе(Од Марка) дека Икер после 10години нема да биди во првите 11....
А оти вториот голман на Реал е тапа.. очекувам голеада или некоја друга местенка
Јас ќе ја пробам за 100че 7+(10коеф) и 1/2(за 50вче)

Овие Фенербахче најголеми местачи се ццц Красич и Соу вредат колку цел тим на карабук и губат 0-2 дома од дабици бре ...ццц

Дечки неофицијално излезе(Од Марка) дека Икер после 10години нема да биди во првите 11....
А оти вториот голман на Реал е тапа.. очекувам голеада или некоја друга местенка
Јас ќе ја пробам за 100че 7+(10коеф) и 1/2(за 50вче)

Немој да ме је&еш бре!

Последно ливче за оваа година , и не ми пишувајте пораки веќе , не сум бабата Ванѓа . :D

вашингтон - дeтроит Тим1 -93.5 ( ако дадoа синоќа 68 , секоја им чест денес ако постигнат 94 )
милвоки - кливленд 1 хендикеп хт (+4.5) или фт (8.5) ( не игра варежао валдерамата)
хјустон - мемфис -197.5 мемфис игра одбрана , не се шарлот па да дава 120 поена хјустон со два играча.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom