Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
taka mi ja kazaja druze, demek mesetena bila za takva..a i po blogerive gledam nekoj i pari zema za istava..pa sega dali e 100% ili e samo taka tresnata nz...jas ja izigrav, vo kombinacija so drugi :)
Значи има уште народ што верува во наместени натпревари што прати блогери кои ги држат деца по 15-16 години и чекаат такви овци да им продадат наместени натпревари, на пример стави се ти на нивно место да знаеш наместен натпревар со 16 коеф дали би седел на компјутер и би се мачел да најдеш некој да му продадеш дојава, па 1 таков натпревар да знаеш можеш да се обезбедиш за цел живот и да не се замараш со ништо, а блогерите секој ден имаат наместени натпревари со 30 коеф, па да беше така до сега ке беа најбогати луѓе во светот

Еве ги моите тикети досега
Барселона 2 1.35 коеф
Арсенал т2 1.75
Ипсвич Т1 1.8 коеф
Реал 2 1.65
Бордо 1 1.45
Уплата 700 деанри добивка 7100

Coventry-Preston gg 1.6
Heerenven-Vitesse gg 1.45
Port Vale-Wimbledon gg3+ 1.95 ( ama pisuva deka e odlozena jas go imav porano uplateno)
Mons-Zulte waregem T2 2+ 2.35
Thailand-Singapore 1 1.75
Cristal P-Huddersfield 1
Man utd za utre 2
Уплата 100 денари 5500 добивка

Cowdenbeath-Livingston 2 2.2
Palermo Fiorentina 3+ 2.05
West Ham-Everton gg 1.7
Lyon-Nice 3+ 1.9
Fenerbahce 1 1.4
20 koef uplata 100 ce

Значи има уште народ што верува во наместени натпревари што прати блогери кои ги држат деца по 15-16 години и чекаат такви овци да им продадат наместени натпревари, на пример стави се ти на нивно место да знаеш наместен натпревар со 16 коеф дали би седел на компјутер и би се мачел да најдеш некој да му продадеш дојава, па 1 таков натпревар да знаеш можеш да се обезбедиш за цел живот и да не се замараш со ништо, а блогерите секој ден имаат наместени натпревари со 30 коеф, па да беше така до сега ке беа најбогати луѓе во светот
bez nervozi be druze..jas samo kazav so procitav i ja postirav tuka, ne rekdeka e 100% sigurna, koj saka neka si ja izigra koj ne ..nemora, jas nikogas ne sum dal pari za takvo nesto pa ne ni planiram :)
a ti so imaat sekoj den mesteni natprevari so prelazi 2/1 1/2 ..to e cista glupost, ednas pogajga na srejca edna takva i posle 2 meseci se fali kako e najdobar i kako ima dojavi direktno od klubot hehehe
kako i da e, ova e samo predlog...

bez nervozi be druze..jas samo kazav so procitav i ja postirav tuka, ne rekdeka e 100% sigurna, koj saka neka si ja izigra koj ne ..nemora, jas nikogas ne sum dal pari za takvo nesto pa ne ni planiram :)
a ti so imaat sekoj den mesteni natprevari so prelazi 2/1 1/2 ..to e cista glupost, ednas pogajga na srejca edna takva i posle 2 meseci se fali kako e najdobar i kako ima dojavi direktno od klubot hehehe
kako i da e, ova e samo predlog...
Ок е друже ова онака генерално го напишав не беше наменето директно за тебе, во право си за тоа дека еднаш ке погодат во 2-3 месеци и едно исто ливче на сите страни го ставаат демек сите се сопственици на ливчето

Southampton 3+
Kidderminster 3+
Leicester - Cardiff 2
Osasuna 1
Fenerbahce 1
Real.M 2
Liverpool 1

Moj tipovi :)

Дали само јас ќе се заебам што ја пишав ВБА-Норвич x2 ?? :cautious:

Мене ми е многу изгледен 2.
--- надополнето: 22 декември 2012 во 15:04 ---

Јас сум еден од тие што верува, или овца како што би ти кажал, само криво ми е што натпревар кој што го знаев како точно ке заврши, точен резултат, не го уплатив на поголема сума.

Се работеше за Алборг.

Мислам дека на Саутемптон-Сандерленд ке има голови.

ко некој глуп го изиграв и ја врзав со неколку ( како на пример ипсвич било кога 1 1.5 коеф, реал мадрид 2, барселона 2, бордо 1) на 200 1980 добивка ама ако ја сврти ипсвич и излезат другиве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom