Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе шо прает море еј, Атлетик Билбао, ам да можеше да не исфрлат на продолженија или пак да одеа понатака па да не заебат.... ааааааааааама да испаднат од некој Еибар, а за тоа што го викам " некој " потврдува тоа што се израдуваа како да ја освоиле Лигата на Шампионите кога заврши мечот, греој. o_O

Чекаа гол да примат па да заиграат дегени тешки се Билбао сезонава веза немаат..

за вадење Бруклин+Челзи :)

кој следи годинава фудбал знае дека тимот на Билбао не е како изминатите години,внатре не владее никаква хармонија,годинава имаат големи несогласувања на релација управа-биелса-играчи и никако да заиграат во некаква форма......често примаат голови а се мачат да постигнат.......ае памет за другпат и имате тема за поплаки и кукања на велико

Колку ке се пцуе Лион вечерва, ни сами не се свесни.

Едит,

Поведе Ненси... Одлично ја наместија.

имаа многу повредени, не бе беше за играње ...

Za utre New York - Lakers igrajte ja dvojka, ce tepa 100% Lakers, smaceno mu e od gubejne svatija od so guba, utre ce bida 100% poagresivni i poenergicni sprema New York i ce tepa.

Прв пат се повикувам на `магијата` на форумов ама Јуве стварно ми треба х да заврше....
Ако не Јуве барем Реал нека биде х :)

Bordeaux - St. Etienne мислам дека добар х е за утре

9ie9.jpg

Џабе праев сликава . Само Шарлоа ја играв малце на слепо , дека немав интернет цел ден , да ги стресе на овие Близу татариштата гром . Трчат да исклучат нетот. Не знаев дека Билбао е сигурно прв , а Шарлоа сигурно последна . И нормално , кошијада одма . :mad: И сеа треба да спијам да го еам . Нема што да чекам за вечерва. :facepalm: Или да учам како за промена? :unsure::pos:

Ај тие што знаат нека ми кажат , ја чекав Сао Паоло 1 и ја прекинаа на полувреме , овие тигре не излегоа второ полувреме и еве ги прогласија Сао Паоло победници у финалево .
Како ќе ми ја важат у Спорт лајф ??

Ајде типсери да видам утре што мислите за последното коло на Европската Лига во баскет..што предвидувате??..кој на кого ќе му пушта?..на кого му треба??..како ќе излезат екипите со кој состави??..place your bets motherfuckers:D

Ајде типсери да видам утре што мислите за последното коло на Европската Лига во баскет..што предвидувате??..кој на кого ќе му пушта?..на кого му треба??..како ќе излезат екипите со кој состави??..place your bets motherfuckers:D

Пиши ракомет Србија-Франција 2 (1,7) и вечерта Норвешка му ја пуштаат на Данска (1,85).

Ај тие што знаат нека ми кажат , ја чекав Сао Паоло 1 и ја прекинаа на полувреме , овие тигре не излегоа второ полувреме и еве ги прогласија Сао Паоло победници у финалево .
Како ќе ми ја важат у Спорт лајф ??
Ако било завршено прво полувреме колку што знам јас се важи резултатот од полувреме, ако не незнам мислам 1 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom