Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
при овој резултат, за да падне барем уште еден или повеќе погодоци во првото полувреме има 1.95 квота.

Второ полувреме ќе се распуцаат јас мислам повеќе, ама да водеше Сити ќе беше подобро... вака не знам бидејќи при негатива на Јунајтед ќе реагираше пожестоко Ферги.. :)

ставам пари и чекам да сврти кругчето за да ми го прифати облогот. во тој момент даваат гол и не ми го прифаќа облогот:mad:
требаше прво да ставам пари а после да пишам тука.

ставам пари и чекам да сврти кругчето за да ми го прифати облогот. во тој момент даваат гол и не ми го прифаќа облогот:mad:
требаше прво да ставам пари а после да пишам тука.

Штета, колку е за 5+ квота?

На едно ја чекам Емполи гг3+ на друго Бриж гг
Ако не искочат не играм кладилница до идна година :D

На едно ја чекам Емполи гг3+ на друго Бриж гг
Ако не искочат не играм кладилница до идна година :D
Едната 0-3 другата 0-4. :pos: Али има време, јас мислам дека и двете ќе ти ги даде.

Тетекс го имам 1 сингл...
Како ќе ми се рачуна ливчето?

За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ) а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1 б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат.

Во спортлајф ќе ти го рачунаат како кец, кај ти е уплатено ?

За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ) а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1 б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат.

Во спортлајф ќе ти го рачунаат како кец, кај ти е уплатено ?

бет-ат-хоме

Carpi, зошто бе зошто? 0-1 супер си водеа, 1-1 изедначија и не беше случајно, сега можеби играат без топка.
.

бет-ат-хоме

If a betting event does not take place on the scheduled date, for whatever reason, or if the event is terminated without an official result and not restarted before the end of the calendar day two days after the original event, the stakes will be refunded or credited (with the exception of football and ice hockey games which are suspended after normal time or bets on baseball: if an baseball match does not take place on the same calendar day, the game is calculated on the basis of odds of 1,00!) If a betting event is abandoned, but an official result is given, this result is used to calculate the winnings.

Колку што можам да разберам ќе ти се рачуна за добитна утакмицата.. бидејки пишува ако е натпреварот прекинат а има официјален резултат (а во случајов ќе/има мислам) сепак најдобро имаш таму контакт центар прашај си ќе ти кажат да знаеш дали да се надеваш или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom