Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво си стои во насловот од темата - Прочитајте го првиот пост од темата пред да пишете нешто. Наредниот член што ќе напише пост кој нема да биде онаков каков што треба да биде ќе биде санкциониран. ;) Доста ја уништувавте темава со муабети, имате ПП за тоа.

Вратете се на нормална дискусија.

Абе Евертон го разби дома Јунајтед, не па ли некој Арсенал,идеме карамелииии :D

Не е срамота ова шо го прајт Леванте?

Етој се :D

Јас будала мислев прво коло ова e во купот и ја пишав Гетафе 1 , а тие да тепале 0-4 на гости ... :facepalm: Ај можеби ке дадат барем еден гол ...

пс. Многу ми ојт умов дека Челзи ќе е X-1

Ми ја кажаа Клуб Бриж 2-1, не ја уплатив, со здравје да си ги трошите парите сите што сте ја играле, во секој случај, кога и да не пишам дојава 2/1, секогаш поминува, а кога ќе ја пишам.... тоа е само некоја лажна дојава, тоа ти е малер :)

И јас истава ја имам уплатено :D
Se tokmev da ja pisam ama aj se predomisliv, ako vlezi znaci ce iskrsam nesto, ce mi bidi treta utakmica 2/1 1/2 da ne ja pisam.
Minatata nedela mi kazaja dve, Skendija i uste edna od nekoja si posrana liga i si rekov ne be kaj vleguva, skepticen dur mozi.
Proveruvam rezultati, skendija 1-0 1-5 kraj, ta drugata 2-0, 2-3 kraj.
Mi idese od gazeto da si kasnam xD

Ајде бе нека падне гол на Штудгарт-Аугзбург и Гент нека биде 1 да зеам некој денар. :D
Кој игра сингл може вечер да ја проба Коло Коло 2ка, еден прееска ја стави 2-2 3+ за 3800 у Копачка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom