Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Како сте кладионичари? :D Пак слабо голови некако, а? А Спарта-Лион ми е 4-6 гола :pos:

Таман цел леб имаш ќар 30 ден :D

Заебавај се ти, ќе играм 120тина денари уплата, твојов дубл ќе го испратам, 2,8 квота е. :D

Не за друго, ако влезе да знам на шо сум за викендов, да мавнам посериозен тикет на фаворитиве ;)

Заебавај се ти, ќе играм 120тина денари уплата, твојов дубл ќе го испратам, 2,8 квота е. :D

Не за друго, ако влезе да знам на шо сум за викендов, да мавнам посериозен тикет на фаворитиве ;)
Оди Бетсити поголеми квоти се таму ги чекам и јас дубл поке од 3и нешто е коеф
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 20:06 ---
3,78

Да ама бетсити ми е на 1,5 км од мене, а SportLife на 150 метри, не е некоја разлика, 10 пати помалце :D

:pos:

Абе ајде, 110 за 300 ќе играм, доволно е, камо да помине ;)

Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00

Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.

едит : gg3+ @2.30 за на тикет

Momentalno e 1:2

1-0 prvo

1-2 e sea

odi za 1/2

--- надополнето: 22 ноември 2012 во 20:06 ---
3,78

Го пуштив со 120 денари уплата, доаѓа 333 денари, ми мириса цифрава на добивка. :D

Ах Роземборг, „небитна“ утакмица и ај ќе местиме 1-2 а? Барем 2-1 да ја наредевте се да ви ебам.

Овие вртелешки си играат
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 20:34 ---
Го пуштив со 120 денари уплата, доаѓа 333 денари, ми мириса цифрава на добивка. :D
Ај со срека нека ни е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom