Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е ама сити - реал не ми оди на x мене .. би требало да има победник таму .. повеќе сум за ајакс - дортмунд на x во првото коло едвај изгуби ајакс во 88 минута .. бтв ПСЖ x2 со нерешено се пласирани понатака .
Го уплатив во Спортлајф истовово, оти на bwin требаше депозит да правам (а на бет365 неможеш да играш да не даде гол андерлехт, туку да даде само милан со 4.00 коеф сепак може пак да биде 0-0), и ми испадна понизок коефициент секако - 36.42

Ваква понуда да си земете без мака пари ја нема во било која македонска кладилница :pos:

Прегледај го приврзокот 52914
:pos::pos:

Инаку еве според мене оптимален тикет за вечерва на голови, ќе го уплатам во Златна копачка пошто има највисоки коефициенти.

1009 Ajax - Dortmund GG3+ @ 2.10
1011 Arsenal - Montpellier GG3+ @ 2.25
1014 Schalke - Olympiakos GG3+ @ 2.25
1015 Man City - Real Madrid GG3+ @ 2.00
Коефициент: 21.26 :love:
Влог: 200 ден.
Добивка: 4252 ден.

Кој има повеќе му*а може да проба GG4+ на некои утакмици или да си ги одигра систем 3/4 ако смета дека некој тим ќе ја заебе работата што се однесува до GG3+.

И дефинитивно вечерва ќе има некоја 1-2 или 2-1 или 7+, не знам зашто ама многу сум убеден во тоа. :D

Нека е со среќа и нека има добивки, како за кладилниците, така и за играчите. :LOL:

P.S. Има една народна поговорка: Не го дирај :гомце: ако не сакаш да ти засмрди. :D Епа токму од тие причини вечерва целосно ги избегнувам од типување Малага, Милан и ПСЖ, со full респект према сите нивни навивачи. :D

:pos::pos:

Инаку еве според мене оптимален тикет за вечерва на голови, ќе го уплатам во Златна копачка пошто има највисоки коефициенти.

1009 Ajax - Dortmund GG3+ @ 2.10
1011 Arsenal - Montpellier GG3+ @ 2.25
1014 Schalke - Olympiakos GG3+ @ 2.25
1015 Man City - Real Madrid GG3+ @ 2.00
Коефициент: 21.26 :love:
Влог: 200 ден.
Добивка: 4252 ден.

Тоа е тоа и плус Порто- Динамо 4+ 2.05 ;)

Алал да им е на Металург.. мајстори за вртење.. со шкендија 1:0 (1:5) до сега!

Во моцарт има ли за Хокеј , победа било како ( да се смета и победа по продолженија) ? Ова Winner ваљда им е Draw No Bet ( 1 коефициент ако заврши нерешено во регуларно време) ?

Оди на Спортлајф резултати во живо и види која те интересира :D
Да знајш шубо ми е топло дома. Не одам во Спортлајф ни да видам резултати ни да пишам. Одмарам до викендот :)

Да знајш шубо ми е топло дома. Не одам во Спортлајф ни да видам резултати ни да пишам. Одмарам до викендот :)
Спортлајф страницата не да одиш на уплатно место :D

Ајакс-гг
Сити-гг
Арсенал-1&3+
Порто-1&3+
Шалке-1
Зенит-1
Коеф. 18.93

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom