Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Редно беше да распалат Ѕвезда и Партизан во дербињава не само од 0-2 гола.. 15 минута добитен ГГ3+ @ 2.50 сега целата добивка оди на Наполи - Милан ГГ3+ првиве немаат баш којзнае каква одбрана а Милан е променлив така да ќе има голови сигурно.

Опа бато, браво. :D

Слушајте ме сега мене ќе ви дадам добитни комбинации италијани да се извадите од денешниве :гомце:.

Catania - Chievo GG3+ @ 2.60
Udinese - Parma GG3+ @ 2.40
Fiorentina - Atalanta 2+ @ 1.35
Коеф.: 8.4
Влог: 300 ден. (или 5€)
Добивка: 2520 ден. (или 41) :D

Играјте си италијани на голови и Господ да ве види. :)

Кој ме прати, со злато да му се врати. :D

Единствено ме плаши Удинезе - Парма, другите 2 мислам гарант излегуваат. Катанија - Киево ГГ3+ ја меркам за сингл и најверојатно ќе ја лупнам за некоја богородичка т.е. илјадарчица. :D

АХ бре милан ... во наредниве 5 години не барајте титула ако ви останит ќелавион за газда .

Сингл

Брест - Батија 1 2.5 1-1 4.45

Брест е доста јак на домашен терен со скор од 4-1-0 и тука ке ги собира бодовите за опстанок. Ги победи Троја, Евиан, Валенсиенс и Лориент а ремизира со Бордо. Освен поразот од 4:0 од Ст. Етјен Брест губи тешко со само еден гол разлика што покажува дека се тврда екипа. Бастија е од ист ранг како и екипите кои ги победи Брест, само што на овој натпревар доаѓа многу ослабена.
Има 4 повредени играчи: Маршал кој е стандарден дефанзивец 12/0, Киони дефанзивец 5/0, Џереми Ротен страндарден од средниот ред 11/2, Илан напаѓач 5/1.
Има 4 суспендирани играчи: Чоплин стандаред дефанзивец 9/0, Палмиери 11/1 и Јатарбе 11/0 кои се играчи од средниот ред и Барбато напаѓач 1/0.
Вака ослабена мислам дека Бастија нема што да бара кај Брест кој нема важни изостаноци. Среќно(y)

Брату...:cuc::cuc: .. Благодарам ме изваде од калта!

Sogndal - Brann 1 (1,70)
Скоро нема човек да не ја знае утакмицава, јасно е, 3 за 3 играат, а бодовите за домаќинот вредат злато. :)

Berdych - Ferrer 2 (1,65)
Ферер е во голем налет, а Бердих играше екстремно тежок меч против Алмагро во кој не брилјираше, го доби во 5 сета после доолга борба. Како капак на се, требаше да игра и денеска во дублот каде се играа напорни и долги 4 сета. Ферер играше само еден меч во петокот и тоа релативно брзо го реши, во 3 сета и покажа дека е спремен за нова победа утре. Шпанија губи 2-1 во мечеви што значи Ферер утре се очекува да даде 101% од своите можности.

Вкупен коефициент : 2.80 ;)

Овие две ми се најизгледни за утре, дајте уште 1-2 да оди квотава на горе бидејќи не прајме ништо. :D

Sogndal - Brann 1 (1,70)
Скоро нема човек да не ја знае утакмицава, јасно е, 3 за 3 играат, а бодовите за домаќинот вредат злато. :)

Berdych - Ferrer 2 (1,65)
Ферер е во голем налет, а Бердих играше екстремно тежок меч против Алмагро во кој не брилјираше, го доби во 5 сета после доолга борба. Како капак на се, требаше да игра и денеска во дублот каде се играа напорни и долги 4 сета. Ферер играше само еден меч во петокот и тоа релативно брзо го реши, во 3 сета и покажа дека е спремен за нова победа утре. Шпанија губи 2-1 во мечеви што значи Ферер утре се очекува да даде 101% од своите можности.

Вкупен коефициент : 2.80 ;)

Овие две ми се најизгледни за утре, дајте уште 1-2 да оди квотава на горе бидејќи не прајме ништо. :D
Интер 1 после киксот на Јуве .
бтв ајде милан уште еден гол ..

Викаш ќе тепет а? Пошо овие 2 се скоро 100% сигурни, а сакам на повисок влог да играм, да ја додам Интер и Атлетико Мадрид 2 (1,80) ?

Викаш ќе тепет а? Пошо овие 2 се скоро 100% сигурни, а сакам на повисок влог да играм, да ја додам Интер и Атлетико Мадрид 2 (1,80) ?
За интер ти викам ... а Атлетико не знам . и јас ги играм тие две интер и Kилце 2.

И по киксот на Наполи и Милан(да го наречиме кикс)
Можи утре да се врза Интер + Фиорентина ....

Утре би го играл ова
Интер 1
Фиорентина 1
Палермо 2 (За инает ја играм оти 2 години со ред очајна е на гостински терен)
Лион 1
Мајорка 2 (Оти е во ужасна форма Мајорка 6 со ред изгубени).

За интер ти викам ... а Атлетико не знам . и јас ги играм тие две интер и Kилце 2.

Ај ќе размислам за Атлетико, ма да морат да тепет да одржат чекор со Барса... а не знам дали ќе изгубат Металург, сепак се домаќини....

Значи Бран 2 утре. Најиграна утакмица ќе биде утре Согнал 1, може и да умешаат прсти обложувалнициве.

Ај ќе размислам за Атлетико, ма да морат да тепет да одржат чекор со Барса... а не знам дали ќе изгубат Металург, сепак се домаќини....
Да не летаме многу со металург .. ќе се пласираат во најдобрите 16 ама килце се далеку подобри од металург според мене .

Игор Ј.
Можеш да ги додадеш Лион @ 1.4 и Анжи @ 1.3

Идам утре со ова:
Сингл Сервет-Сион 2-2 @ 4.2 (објаснив во претходен пост зашто мислам дека ќе тепаат)

и уште еден тикет колку да следам :icon_lol:
Хофенхајм-Волфсбург 2 @ 3.1
Фулам-Сандерленд 1 @ 1.75
Лион-Реимс 1 @ 1.4
Интер-Каљари 1 @ 1.55
Маритимо Б-Навал 1 @ 2.45
Анжи-Ростов 1 @ 1.3
вкупно 37.49 коеф. :D

За Волфсбург сум убеден дека ќе тепаат по извонредната утакмица со Леверкузен, а за Маритимо Б мислам дека ќе тепаат бидејќи се одлични оваа сезона на домашен терен, од 7 утакмици имаат 6 победи и дале 11 гола, а примиле само 1 плус Навал се многу слаби на гостински терен и сеуште немаат победа:)

Значи Бран 2 утре. Најиграна утакмица ќе биде утре Согнал 1, може и да умешаат прсти обложувалнициве.
Пишав јас ако сакаат да задржат традиција 3 за 3 а ја играат долго време ич не ги рецкаат обложувалниците .бтв домаќиниве не се будали да испаднат од лигава за да земат пари од обложувалниците .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom