Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Редно беше да распалат Ѕвезда и Партизан во дербињава не само од 0-2 гола.. 15 минута добитен ГГ3+ @ 2.50 сега целата добивка оди на Наполи - Милан ГГ3+ првиве немаат баш којзнае каква одбрана а Милан е променлив така да ќе има голови сигурно.
Сингл
Брест - Батија 1 2.5 1-1 4.45
Брест е доста јак на домашен терен со скор од 4-1-0 и тука ке ги собира бодовите за опстанок. Ги победи Троја, Евиан, Валенсиенс и Лориент а ремизира со Бордо. Освен поразот од 4:0 од Ст. Етјен Брест губи тешко со само еден гол разлика што покажува дека се тврда екипа. Бастија е од ист ранг како и екипите кои ги победи Брест, само што на овој натпревар доаѓа многу ослабена.
Има 4 повредени играчи: Маршал кој е стандарден дефанзивец 12/0, Киони дефанзивец 5/0, Џереми Ротен страндарден од средниот ред 11/2, Илан напаѓач 5/1.
Има 4 суспендирани играчи: Чоплин стандаред дефанзивец 9/0, Палмиери 11/1 и Јатарбе 11/0 кои се играчи од средниот ред и Барбато напаѓач 1/0.
Вака ослабена мислам дека Бастија нема што да бара кај Брест кој нема важни изостаноци. Среќно![]()
Интер 1 после киксот на Јуве .Sogndal - Brann 1 (1,70)
Скоро нема човек да не ја знае утакмицава, јасно е, 3 за 3 играат, а бодовите за домаќинот вредат злато.
Berdych - Ferrer 2 (1,65)
Ферер е во голем налет, а Бердих играше екстремно тежок меч против Алмагро во кој не брилјираше, го доби во 5 сета после доолга борба. Како капак на се, требаше да игра и денеска во дублот каде се играа напорни и долги 4 сета. Ферер играше само еден меч во петокот и тоа релативно брзо го реши, во 3 сета и покажа дека е спремен за нова победа утре. Шпанија губи 2-1 во мечеви што значи Ферер утре се очекува да даде 101% од своите можности.
Вкупен коефициент : 2.80
Овие две ми се најизгледни за утре, дајте уште 1-2 да оди квотава на горе бидејќи не прајме ништо.![]()
Интер 1 после киксот на Јуве .
бтв ајде милан уште еден гол ..
За интер ти викам ... а Атлетико не знам . и јас ги играм тие две интер и Kилце 2.Викаш ќе тепет а? Пошо овие 2 се скоро 100% сигурни, а сакам на повисок влог да играм, да ја додам Интер и Атлетико Мадрид 2 (1,80) ?
Интер 1 после киксот на Јуве .
бтв ајде милан уште еден гол ..
За интер ти викам ... а Атлетико не знам . и јас ги играм тие две интер и Kилце 2.
Да не летаме многу со металург .. ќе се пласираат во најдобрите 16 ама килце се далеку подобри од металург според мене .Ај ќе размислам за Атлетико, ма да морат да тепет да одржат чекор со Барса... а не знам дали ќе изгубат Металург, сепак се домаќини....
Пишав јас ако сакаат да задржат традиција 3 за 3 а ја играат долго време ич не ги рецкаат обложувалниците .бтв домаќиниве не се будали да испаднат од лигава за да земат пари од обложувалниците .Значи Бран 2 утре. Најиграна утакмица ќе биде утре Согнал 1, може и да умешаат прсти обложувалнициве.