Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
за денеска играм
мзт 2
балтимор 1 нфл
милан 1х
за 50 евра
и
милан 1 сингл
за 1000 денари

милан мислам дека треба да добие заради вратка од лани, мзт е реално мнооооооогу послаб од цедевита и се освен двоцифрена победа на гостите ќе биди првокласна сензација, а додека за балтимор прочитав од еден форум.
толку од мене...
позз

сега пред мене во кладилница еден ја пиша 1Х за 5500 = 22 000 добивка
1-2 ja чекам јас :D Инаку добра идеја е ова да се бркаат да кикснат на гости, пошто секогаш за 1Х има јак коеф околу 2.5-3. Плачи ова за прогресија, пошто 100% е сигурно дека на гости нема да имаат скор 19-0-0 :D

Утре играме вака
Ман. Сити - 1
ПСЖ - 2
Интер - 2
Звезда - 2
Валенсија 2
Вкупен коеф. 32........
Може Наполи и Милан да се додадат во комбинацииве...

Со среќа на сите.

Ти реков за Ред Стар :D

челзи 1
лион 2

500
1700
шо ги ебам ќе ги сечам

Изигравте Норвешка 2? Навистина имаше доста голови ама секогаш во ваквите случаеви мора да се најдат некои гнаси кои ќе изиграат 0-0 како Сандефјорд-Баерум, а 2-4 ги имав :tapp:

Изигравте Норвешка 2? Навистина имаше доста голови ама секогаш во ваквите случаеви мора да се најдат некои гнаси кои ќе изиграат 0-0 како Сандефјорд-Баерум, а 2-4 ги имав :tapp:

Тоа е тоа што го реков вчера!!!Се истурија од голови во 2ро полувреме.
Ранхеим,Хам Кам и Ул/Киса гг3+ ми беше добитната комбинација.Ранхаим ме извадија у 92ра.

Ајде бе зволе едно голче у прво само :pipi:

Иначе за попосле

Атлетико гг1
Барса гг1

Челзи - 1
Алмериа - 1
Шо ги ебам, ке ги сечам :D

Тоа е тоа што го реков вчера!!!Се истурија од голови во 2ро полувреме.
Ранхеим,Хам Кам и Ул/Киса гг3+ ми беше добитната комбинација.Ранхаим ме извадија у 92ра.
Па и немаше многу голови во второ, не беа сегде распределени. Имав едно со 4 утакмици ГГ2, 2 фатив, 2 не, за по еден гол...

Еве што уплатив на ситно колку да следам денеска:

Мајорка-Барса 2 @ 1.25
Леванте-Реал 2 @ 1.3
Селтик-Ст.Џонстон 1 @ 1.25
Челзи-Ливерпул 1 @ 2
Манчестер-Тотенхем гг1/2 @ 4.8
Џенова-Наполи 2 @ 2
Стабаек-Согндал 2 @ 1.8
уплата: 65 миљарди
добивка: 4563 миљарди
што ги ебам ќе ги сечам :icon_lol:

Сега видов дека од 14:30 била Сити-Тотенхем :facepalm:
Уште од почеток ме изебаа тие 0-1 на полувреме :pos: ама ако подобро да тепа Тотенхем него нафташите.

На ливчињата од вчера на едно ги чекам Леверкузен да тепаат, а на друго Реал и Барса :D

genoa mi dadoa gol, sega wolsburg uste shupacite mirandes protiv almeria ali 3 utakmici gol nemaat dadeno , valjda ke dadat sega
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 15:37 ---
за денеска играм
мзт 2
балтимор 1 нфл
милан 1х
за 50 евра
и
милан 1 сингл
за 1000 денари

милан мислам дека треба да добие заради вратка од лани, мзт е реално мнооооооогу послаб од цедевита и се освен двоцифрена победа на гостите ќе биди првокласна сензација, а додека за балтимор прочитав од еден форум.
толку од мене...
позз

Milan eve gi kec sigurno:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom