Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој гемблер ако има поише од 16 години еве на.
Не за друго и ја така праев системи за како да добијам тогаш и ништо не искачаше
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 09:56 ---
Он топик, пошто си фатив гг1 вчера идеме денес исто
Селтик ГГ1
Челзи ГГ1
Брага ГГ1
Ајде 22+ чим толку глушиш к*р.
Но помалку од 25 год. во секој случај, па погодувај сега колку имам (ти останаа 23 и 24 год, еве дури и hint ти давам). 
Си одиграл еднаш така, не излегло и готово си го осудил системот на пропаст, што е далеку од вистината.

На смешка на шала ама ќе си ги биде типовите. 
Benfica - Sp.Moscow 3+ @ 1.75
Chelsea - Shakhtar 3+ @ 1.75
Valencia - BATE 3+ @ 1.65
Коеф.: 5
Влог: 10 000€
Добивка: 50 000€
Купи куќа/купи стан, а и кола ако ти остане вишок.На смешка на шала ама ќе си ги биде типовите.
![]()
Барем еднаш да постираше во темата за добивка ај може еднаш ќе постираш биди упорен и силен.20+ години имам ебате.Ајде 22+ чим толку глушиш к*р.
Но помалку од 25 год. во секој случај, па погодувај сега колку имам (ти останаа 23 и 24 год, еве дури и hint ти давам).
Ништо не искачало затоа што си бил слаб на карактер.Си одиграл еднаш така, не излегло и готово си го осудил системот на пропаст, што е далеку од вистината.
Не случајно Дарвин кажал најсилните и најупорните успеваат и преживуваат.![]()

Домашан терен,ништо повише,играмо дома мора да тепамо,њин највисок центар 206 цм, а на Куманово центар Урош Луковиќ 214 цм,ке доминира под кошеви + јака бековска линија Димчевски и Костоски според мене чист 1 е овојova kosarka li e ? nekoe info poopsirno ako moze ?

Еве од мене нешто добитно на голови.
Chelsea - Shakthar GG&4+ @ 3.15
Benfica - Spartak M. GG&3+ @ 2.05
Valencia - BATE GG&3+ @ 2.60
Коефициент: 16.7
За уплата 200 ден. ете ти 50 евра добивка и крај на прикзната.Доста е веќе заебанции со по 4-5 и повеќе натпревари, кога така не се добива, секогаш еден пар те дупи на крај.
Барем еднаш да постираше во темата за добивка ај може еднаш ќе постираш биди упорен и силен.![]()
А еве нешто од моја архива од месец април кога 200 евра+ излегов на крај. Не биди и ти со класичен македонски синдром да му умре на комшијата козата. 

TheGambler
1000 комбинации изнапиша во рок од 12 часа. Одигра ли бар нешто за озбилно?
Ќе имам капитални инвестиции во Моцарт, Златна Копачка и Спортлајф, пошто се стремам кон највисоки коефициенти на секој тикет.
За сат-два одам уплаќам и повеќе воопшто не се замарам со типови и утакмици се до вечер.