Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Црвен за Лион и пенал за Бастија
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 17:31 ---
2-2.
ОД 2-0 за 4 мин. играч помалку и 2-2

Ставив пари...чекам пари:D
еден куп ливчина направив, ниедно ак не влезит, 1 недела ќе сум вознемирен и не одам вкладилница.:D

Ќе ги добиеш парите, посебно ако си ја играл 3+ пошто гарант излегува. А ја имам и 2-1 за ситно. Парата е во 3+. :D Сега за сега е 0:1 така што сигурно ќе се игра отворено и ќе има уште голови. :)

Ќе ги добиеш парите, посебно ако си ја играл 3+ пошто гарант излегува. А ја имам и 2-1 за ситно. Парата е во 3+. :D Сега за сега е 0:1 така што сигурно ќе се игра отворено и ќе има уште голови. :)
море и јас ко тебе 2-1 ја уплатив за 100 денари....и така да влези не е на одмет.

море и јас ко тебе 2-1 ја уплатив за 100 денари....и така да влези не е на одмет.

Ќе влезе 2-1 ич да не се секираш. Имам вмешано прсти во местењето мора да биде како што се договорив со Национал и Беира Мар. :pos::P

Ќе влезе 2-1 ич да не се секираш. Имам вмешано прсти во местењето мора да биде како што се договорив со Национал и Беира Мар. :pos::P

Абе а Лион ќе испаѓа 1 или да се убијам уште сеа..?

Има ли некој што фати викендов??
Сопственициве на кладилниците викендов ''кречат'' по дома :D
Има... Татко на еден мој другар ги ОТЕПА спорт лајф во Прилеп. 9 утакмици за 2000 уплата, 7 од 9 систем, сите 9 влезени, 600 000 добивка. Братму негов истото ливче за 500 денари, 100 000 добивка.

Селтик
ПСЖ
Сити
Челзи
Тотенхем
Наполи
Слован

Викендов ако не ме спаси Лион.. јаже на врат и поздрав :)

Абе 2 нула, овие ја претераа... јас кец ...3+... 2-1 секако ја пишав само 2ка заборајв:D

Абе 2 нула, овие ја претераа... јас кец ...3+... 2-1 секако ја пишав само 2ка заборајв:D

Е ајде де да си ја пишал полувреме 2ка и готово сега ќе си славел. :) Тоа е тоа, ништо чудно да биде 3:2 до крај ќе гледаме и ќе навиваме.

Еве Полониа дава гол и поведува со 1:0 против Корона фала курцуууууууууууу.

Ами јас што да речам за Звезда што ја пишав и единствена што ме падна??..и тоа 1-0 имаа водство:tapp:..српска работа
Ај реков да не ти кажвам оди види на Јутуб шо пенал им свирна на Јагодина за 1-1 . Ќе ти дојде сила да ојш србија и да го отепаш на судијана .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom