Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ако испаднат сите фаворити ќе пропаднат кладилнициве, Баерн, Челзи, Сити, Реал и ПСЖ заедно даваат 22 коеф!!!:vozbud:
Барса мизерни 1.1 , Јуве 1.35, Арсенал 2 и Зенит 1.5.
Според мене некој од Зенит, Арсенал, Барса и Челзи сигурно ќе киксне.

Ако испаднат сите фаворити ќе пропаднат кладилнициве, Баерн, Челзи, Сити, Реал и ПСЖ заедно даваат 22 коеф!!!:vozbud:
Барса мизерни 1.1 , Јуве 1.35, Арсенал 2 и Зенит 1.5.
Според мене некој од Зенит, Арсенал, Барса и Челзи сигурно ќе киксне.
Арсенал има шанси да киксне оти Шалке се во добра форма посебно по победата со Дортмунд.
Барселона не вреди да се става 1, мал коеф ГГ може 2.20 e.
Челзи за секој случај х2 1.40 добар коеф.

Арсенал има шанси да киксне оти Шалке се во добра форма посебно по победата со Дортмунд.
Барселона не вреди да се става 1, мал коеф ГГ може 2.20 e.
Челзи за секој случај х2 1.40 добар коеф.
Шахтјор е страшна екипа оваа година !
Го надиграа Јувентус на домашен терен,во домашното првенство имаат 12 победи од 12 мечеви (иако е слабо првенството сепак е нешто неверојатно ) .Нема да падне на домашен терен против Челзи .Што се однесува до ПСЖ мислам дека му фалат некој првотомци и дека треба да се одбегнува .Шалке играе ви страшна форма па така да Арсенал тешко би се справил !

Шахтјор е страшна екипа оваа година !
Го надиграа Јувентус на домашен терен,во домашното првенство имаат 12 победи од 12 мечеви (иако е слабо првенството сепак е нешто неверојатно ) .Нема да падне на домашен терен против Челзи .Што се однесува до ПСЖ мислам дека му фалат некој првотомци и дека треба да се одбегнува .Шалке играе ви страшна форма па така да Арсенал тешко би се справил !
PSG so tret tim ke gi posere dinamom zagreb ne zaebavaj.... da mozese sudbinata da se uplati slobodno na PSG ke ja staev :)

И Баерн ке победеше ама ги свиткаја
тоа е затоа што ги потценија .. со овие гледаш 2.10 и уште се крева али јас си останувам на својот став ќе си ја играм 2ка мислам дека е најсигурна таа .

Абе доста му се на Бате, Валенсија е чиста 2ка.
Инаку јас Арсенал и Реал не ги чепкам колово, и двете можат да кикснат.

леле овие Атлетико Мадрид ме исцрвија до 90 мин да се нервирам само фаќам
Genoa-Roma GG&3+ uste vo 25min
Inter-Catania T1 2+ me spasi Palacio vo 88min
i R.Sociedad-Atl.Madrid vo 90 FALKAOO :vozbud::vozbud: so 200 den 1000 TOP!(y)

Алал да ви е бре, како фаќате :cuc: Па онај погоре што го стави ливчето со сто утакмици, сите влегоа :eek: Па јас сто такви ливчиња да пишам нема ниедно да излези :tapp:

А за утре ич да не му се плашите на Реал. 2&3+ е таа ко ништо. Борусија се заебаја шо не го тепаја Сити, а во ваква група такви работи се клучни. Има уште леб да јадат Дортмунд додека да се пласираат во 1/8. 1-2, 1-3 можни резултати ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom