Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде пишав денес уште едно, нека бегет парите :D

Osasuna - Betis GG&3+ и не мрдаат, 0-0 е 34 минута, да не ги пишам другите, нема потреба.
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 20:16 ---
Бешикташ-Трабзон 1:1 конечен

Браво, ова почесто вака погодуваш, или дојава нешто беше?

--- надополнето: 21 октомври 2012 во 20:16 ---

Браво, ова почесто вака погодуваш, или дојава нешто беше?
Па, да ти кажам право, само овој месец сум 500-600 евра во плус само од турска лига, со вкупно 100 евра уплати. Погодувам често, а кога имам време пишувам и тука :)

1.Нешо за утре типови имате? :D

2. Знае некој дали во додатоците утре ќе има ЛШ утакмици од вторник и среда додадено?

Па, да ти кажам право, само овој месец сум 500-600 евра во плус само од турска лига, со вкупно 100 евра уплати. Погодувам често, а кога имам време пишувам и тука :)
Епа гледај поќе време да имаш :)

1.Нешо за утре типови имате? :D

2. Знае некој дали во додатоците утре ќе има ЛШ утакмици од вторник и среда додадено?
Во бетсити уште сега ги имаш и шифрите и све

Ја играм Халмстад - Варнамо 1&Т1 2+ видете со се случи немозмозно:mad:
http://www.rezultati.com/utakmica/x2G8Semb/#detalji-utakmice
инвалиди :mad::mad::mad:

И јас само на неа паднав да не почнат овие некоја соработка во гости да победуваат
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 21:20 ---
Пратете само грците глупи што прават
http://www.rezultati.com/utakmica/dUvDFC1i/#detalji-utakmice

И јас само на неа паднав да не почнат овие некоја соработка во гости да победуваат
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 21:20 ---
Пратете само грците глупи што прават
http://www.rezultati.com/utakmica/dUvDFC1i/#detalji-utakmice
Шо да се кажи, таман се израдував ко видов дека Флензбург завршила 29-29 (-58.5 ја играв) и кога ПАО даде 1-0 и Арис црвен, си реков имало Господ...ама изгледа нема :mad: Арис со црвен ми израмнуваат и ПАО сега дома има 0-4-0, па како е можно еј!??!?! :tapp: Па и оние Рубин на 1-0 црвен добиваат, пичка ви мајчина, како можевака да ги одбирам утакмициве кај шо има црвен :tapp:

Викендов 600 ден минус...а се можеше да биде подобро, само тој ебениот Арсенал да победеше :facepalm:

И шо да ви предложам за да не бидам офтопик освен:

Понте Прета-Сантос 1-2 :D

Ракомет Руска лига
Чеховски Медведи 2-Чеховски Медведи 68.5+(бетсити)

Колку што гледам имаат 4 меѓусебни дуели и тоа тие биле последниве 2 сезони и сите се над 70+ голови.Поточно 74,76,70,82.

FT:35-47
Уште да ја уплатев ќе беше добро.Утакмицава ја гледав уште пред некоја недела,еднаш или два пати беше преместена за друг термин најверојатно поради тоа што Чех. Медведи играат ЛШ.Ебати мрзата ебати.

I da ne cuem zbor jas za Italjanskoto prvenstvo,.

ne igrajte taljani , ova onaa... Recisi sekoja nedela izleguvaat dobro , ete vcera Juve i Lazio KEC bea ko kuka , deneska Cagliari pobedi , Atalanta , Udine , Inter , Roma ..

Shto sakate vie.... aaaaaa ne ne mestat tie taljani ostaj begaj od tie,,, i igraj ja Standard 2 ili Stromsogdest ahahahaaha :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom