Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Абе озбилно, ќе тепа Шкендија? Ај кажи ми ти си запознаен подобро со тетовските екипи, а особено со Шкендија. Знам дека Боговиње е многу тешко гостување, ама и двете екипи се албански така да могуче е да пукне 2ка. :D Дај ми твое мислење да знам дали да ја играм. :)

Двојка е Шкендија бе,мора да победат,а ќе победат за да останат во трка за титулата бидејќи играат и Вардар-Металург денеска...

Денес Палермо-Торино се мислам дали да ја ставам двата тима имаат по 3 и повеќе повредени и тие играчи им се многу важни на тимот

Палермо
Milanovic одбранбен играч кој игра во првиот состав на Палермо

Mantovani одбранбен играч кој игра во првиот состав на Палермо
Hernandez напаѓач кој не е толку битен во тимот резерва еи за Micoli кој се пожалил на мала повреда но може да игра но за тоа ќе одлучи тренерот со оглед на тоа дека нема баш некоја замена за Micoli јас мислам дека ќе го пушти да игра

ТориноDarmian игра во одбраната како бек и е суспендиран првотимец
Diop напаѓач мислам дека прв не игра заради повредаSuciu играч од средината првотимец исто така заради повреда

Santana игра како крило и тој им е најискусниот во тимот на Торино
Verdi играч во средината мислам дека е во резерва (20 години има) не е битен толку
Ogbonna и нај искусниот во одбраната кај Торино

Палермо нема два одбранбени централни фудбалери а Торино нема два играчи во одбраната еден е бекот и еден централен тие се најискусни во тимот, исто немаат ни играчи од среднината Suciu и Verdi и напаѓачот Diop тука типувам ГГ или пак 1

1 @ 2.30 - мислам по сигурно е ова!
GG @ 1.85
Имаше информации дека и Миколи нема да игра почекај го официјалниот состав па уплати.

Абе озбилно, ќе тепа Шкендија? Ај кажи ми ти си запознаен подобро со тетовските екипи, а особено со Шкендија. Знам дека Боговиње е многу тешко гостување, ама и двете екипи се албански така да могуче е да пукне 2ка. :D Дај ми твое мислење да знам дали да ја играм. :)

Teshko gostuvanje? Da , ama za makedonskite ekipi .

Pred se doaga Shkendija , silna i motivirana , site igraci igraat , po kvalitetni i podobri sme!

Da ti kazham najrealno , celiot stadion kje naviva za SHKENDIJA :icon_lol: , pa i tie od Bogovinje Drita im se vtora ekipa , Shkendija e prva :icon_mrgr: .

Ne bi trebalo da ima iznenaduvanje.

Вчера добив една информација за намештаљка во нашава лига, па бујрум кој сака да му дадам нека ми пиеше во инбокс за да не се шири многу утакмицата ;)

Вчера добив една информација за намештаљка во нашава лига, па бујрум кој сака да му дадам нека ми пиеше во инбокс за да не се шири многу утакмицата ;)
И сега сите ќе ти пишат и пак ќе мора да ја кажеш и сите ќе ја знаат :D

Атлетико Мадрид најдобар сингл за денеска, @2.20, на поголем влог, шо викате вие стави пари земи пари.
2-2 и 4+ @ 10 ова сврзано со други утакмици на помал влог

Ке ја кажам само на 3-4 затоа што и на мене некој некогаш ми е кажал и сум добил пари :)
Епа тука на форумот се околу 15тина типувачи и мислиш ако ја знаат сите 15 ќе ја наместат?? :)

Атлетико Мадрид најдобар сингл за денеска, @2.20, на поголем влог, шо викате вие стави пари земи пари.
2-2 и 4+ @ 10 ова сврзано со други утакмици на помал влог

drugar nemoras tolku da se letas samo 2 igraj ja kaj Atletico im fali samo Arda Turan drugite sve se tuka a na Real Sociedad im falat trojca i toa bitni igraci i jas mislam 2 ke bide!

Ете ги дегените Спортлајф .. ја нема во понуда Шкендија денес.. мамицата нивна да им ја ебам.. Да дајт господ сите да фатат денес да ги отепаат.. :) Ќе се прават главни во цел охрид само тие имаат повеќе од 3 пунктови за уплата ... цел град го зедоа .

дајте некоја страна со можни состави статистики ако може ? ако има некој
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 12:32 ---
Ете ги дегените Спортлајф .. ја нема во понуда Шкендија денес.. мамицата нивна да им ја ебам.. Да дајт господ сите да фатат денес да ги отепаат.. :) Ќе се прават главни во цел охрид само тие имаат повеќе од 3 пунктови за уплата ... цел град го зедоа .

3902 у билтенот ...

КПР денес би требало да е 1x сигурен .. а може и 1 да спука редно е ако земат 3 бода одат горе нема да се последни :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom