Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кристал Палас-Милвал 1-2/2-1
Не е од никаков блог,страна или фејсбук група туку мое статистичко гледиште зошто до сеа на домашен терен Кристал Палас од 5 утакмици има дури 3 прелази а Милвал од 5 гостински има 1 прелаз.
Како си ги погодил дербито мегу ривали од Јужен Лондон дури и претпазливи мерки се превземаат за овој дуел

Шахтјор ќе ја прај 2-1? Полувреме губат 0-1.. Не ми е уплатена мене.. за 1. туку онака си коментирам :D
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 19:01 ---
Едит: еве ја 1-1 во 49 мин... Ах да имав онлајн акаунт!

Шахтјор ќе ја прај 2-1? Полувреме губат 0-1.. Не ми е уплатена мене.. за 1. туку онака си коментирам :D
Јас ќе ја пуштав кец на полувреме ама ко видов 1.60 за кец ништо од бизнисот.

Џабе ти беше и да имаше, 1.55 коеф имаше за да врти, не се салам :))

еве ја 2-1 :D Апла местење ти се вика ова!
Оваа не се договара помеѓу двата тима .. едноставно Шахтјор се 10 класи над сите останати таму и ќе примат еден гол прво а второ ќе ги натоварат .. :)

Оваа не се договара помеѓу двата тима .. едноставно Шахтјор се 10 класи над сите останати таму и ќе примат еден гол прво а второ ќе ги натоварат .. :)

Исти случај Базел пред неколку сезони, сега веќе не :D
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 19:32 ---
можеш и со Maestro од тутунска.

Неможи

Шахтјор не мора да мести ( т.е да договара со другата екипа за прелаз ) за тимовите од Украина е 2 до 3 светлосни години понапред и поквалитетна екипа. Може слободно да си губи прво, а потоа да им дадат гол кога сакат и колку сакат. :)

Кој игра онлајн пробајте ја Галатасарај следен дава гол . од 1.80 нагоре би требало да е коеф. може и rest of the match 2 ако имате таква игра .. или x2 конечен тип.

Шо ја лупнале Сервет-Ст. Гален 2 коефициент за двојка?
Сервет немаат тепано 12 утакмици само 2 бода имаат, а Ст.Гален имаат 7 победи од последните 8 кола

Убав петок :love: Штета што не ги ставив и Монако и Хелсинки :mad:
Осеќам и утре ќе ги осиромашиме обложувалниците. :D :icon_lol:
Еве ги Турците сега ги ставив 1-2 за 1 евро па нека вртат :vozbud:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 20:12 ---
Срциња се Галатасарај :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom