Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
што да чекаме ојде јабана еве ја 50та минута 0-0 :)
http://www.flashscores.co.uk/

flascores, rezultati.com ти се само различни јазици, останатото е исто, но мора да признам и јас не верувам т.е. не сум оптимист дека немаат информации, како за другите мечеви имаат? :(

flascores, rezultati.com ти се само различни јазици, останатото е исто, но мора да признам и јас не верувам т.е. не сум оптимист дека немаат информации, како за другите мечеви имаат? :(
често се дешава да немаат или па да им каснат еднаш ке искинев лифче зашто ја затвори 1-1 и после гледам ја напишале 2-1 ... така да се дешава :D

ja прекинаа изгледа...? ќе го јадат стапот сега што не ја наместија прво двојка како што требаше :P

А јас ради шо немав пари, требаше 100че минимум сингл, за 50 демек ја уплаќам Гремио 1-2 и ја додадов Германија до 19 години да тепа со Македонија, 1,15 квота, а на бет365 е 1,06 и 0-0 е 40 минута. Замислете влезе Гремио, а паднам на овие тиквариве 1,15.

Јас би пробал на нешто ситно:

Македонија 1
Србија 1
Шведска 2-2 3+
Украина 2

мене во кладилница ми рекоа Штутгард - ОДЛОЖЕНА,можно е само да се водела на телетекст......ако ја гледал некој во живо нека ме демантира

И дефинитивно Штутгарт е прекината и нема да продолжи, ''abandoned'' пишува сега, е што ти е мафија ќе се изгореше некој бајги изгледа и...

џабе ќе ја чекам Гремио сега ништо не ми носи 20 х 9 = 180 денари ебаго :)

По мое е само една голема превара за Гремио вечерва од кладилницете, мора некако да си ги врата парете од вчера xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom