Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти се плукнам во Аглија и во дождот. Сега цел ден ќе врне , ни еден меч нема почнато ни во машка ни во женска конкуренција Тенис.

Шпанија - Ирска 1-1@1.80, 1;3+ @1.90 или 1-1;3+ @ 2.70 1;4+@3.20 оти со утрешниот билтен ќе бидат помали коеф, за 1 веќе е 1.30 и не вреди да се игра.
Да ама ова можеше да се уплати пред да почне таа група, кога беше 1.75 за Шпанија. Сега и да сакаш да уплатиш нема да можеш додека не излезе новиот билтен каде, како шо викаш ќе биде 1.30

Да ама ова можеше да се уплати пред да почне таа група, кога беше 1.75 за Шпанија. Сега и да сакаш да уплатиш нема да можеш додека не излезе новиот билтен каде, како шо викаш ќе биде 1.30
Натпреварите од 2 и 3 коло може да се уплаќаат до почетокот на првиот натпревар од групата. Те јас денеска уплатив и натпревари од среда и четврток 2 коло се.

ај можи ќе фатам денес:

Јиваскила - Купс 1&2-3

Франција 1&2-3

Шведска 2&2-3

80 и нешто коеф,му вложвам 2 банки без многу мислење

Singl na denot : France - England - 1 - 2.5 8/10
Ostanati tipovi : Nardo 1 , Stromgoset 1, Naftan 1 :)
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 15:01 ---
Singl na denot : France - England - 1 - 2.5 8/10
Ostanati tipovi : Nardo 1 , Stromgoset 1, Naftan 1 :)

колку и да имаат не викам дека ќе биде лесно но Шведска има подобар тим..

Англија 3+ (2.25)
Шведска гг (1.85)
Ќе те послушам за ова, преку глава ми е од фиксови нејќе ништо да даде. На голови му е мајката (y)

Шведска може и X да заврши денеска,нешто како утакмицата меѓу Полска и Грција.
Ако добро го затворат Златан да не мрда,најреално ќе биде тоа.

Се мислам дека ќе има многу голови на Украина - Швадска и гледам 6+ (27.00 коеф.) ќе ја пробам на 100 сврзана со Франција 1-1&3+ (7.80). Вкупно прават околу 200 коеф. :D

Се мислам дека ќе има многу голови на Украина - Швадска и гледам 6+ (27.00 коеф.) ќе ја пробам на 100 сврзана со Франција 1-1&3+ (7.80). Вкупно прават околу 200 коеф. :D
И ако ти влезе Шведска а Франција те заебе ќе колнеш и пцуеш три дена. Пробај си ја само Шведска ако те влече, без лакомост :D

Да, да, обавезно, на по 200 сингл и 100 сврзано. Една да искочи топ ќе биде, а пак двете:drk: :D

Украина ГГ
Англија 0-2 гола
нема бегање 2,9 вкупен коеф
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 16:19 ---
Украина ГГ
Англија 0-2 гола
нема бегање 2,9 вкупен коеф

Многу заебани утакмици за типување, па и ова кладилнициве за Франција 0-2 гола 1.35 :facepalm: Јас си стојам на вчерашните типови Франција ГГ и Украина 1 ама за инает сакам Англија да тепа иако сите тука ги испофалифте французиве, а англија ја напрајвте ко од вчера да игра фудбал. А Украина 90% сум сигурен дека ќе тепа (y)

Многу се безобразни кладилнициве! За ризични типови максимум ми дава 1.40 :@

Од инат идам вечер на 100че

Франција 1-1 3+
Шведска 2-2 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom