Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека по малце се забегува од темата ....бтв кажете некоја анализа :)

Вака денес ќе избегнам икс мада германија - португалија можно е да искочи икс иако португалија имаше мн слаб пат до еуро 2012. Двете утакмици ми личат на кецови а богами и на 3+ (со тоа што очекувам германија да биде потесно нешто као 2-1). Така да кец и 3+ двете за коефициент од некаде 9.5.

Дабл за денеска
Транс Нарва 1 (Естонија)
Нигерија 2
Вкупно 2,6 коеф.

Можеби најдобро за денес е да се игра на стрелци. Томас Милер е секогаш добар избор кога игра за Германија, втора опција би бил Подолски. Клосе или Гомез ке имаат премногу ниски коефициенти.

За другата утакмица најдобри типови се Никлас Бендтнер и Хунтелаар. Хунтелаар може и да не е прва постава, што ќе даде повисок коефициент, ама очекувано е да добие добра минутажа и дечкото дефинитивно е способен да брцне и тоа неколку.

Ако има некој похрабар нека стави дека Германија ќе победи без примен гол.

Да не знае некој зошто е толку паднат коефициентот на Конго - Нигер...?

За вечер НБА: Леброн под 32.5 коша 1.85

Знае некој кај може да следам во живо резултат од ракомет Словенија-Португалија, на сите страни шо ги знам нема :( Пишана ми е португалија да не даде фазла од 25 гола.

Знае некој кај може да следам во живо резултат од ракомет Словенија-Португалија, на сите страни шо ги знам нема :( Пишана ми е португалија да не даде фазла од 25 гола.
7:6 за Португалија 18 минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom