Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За цел викенд,
Њукасл - Сити 1х
Јунајтед - Свонси Х1
Интер - Милан 2
Каљари - Јуве 2
Зенит - Спартак Х2
Франција У17 - Исланд У17 1
Вавринка +

Ако има некој идеи за поголема уплата нека кажува :)

За цел викенд,
Њукасл - Сити 1х
Јунајтед - Свонси Х1
Интер - Милан 2
Каљари - Јуве 2
Зенит - Спартак Х2
Вавринка +

Не фрлај пари ке ти речам за овие .
најди фиксој 5-8 коеф и уплати ја во услов цела исландска лига за недела 2+I и барај или 3/6 или 4/6 ! подобро 3/6 дека прво коло е сепак :Dјас ке ги пуштам 6/6 за 50 , 4 фиксој со коеф некаде 6-10 и во еден услов 5/6 за 100 , 4/6 за 300 и 3/6 за 500 :D

Nimes- Luzenac 1
FC Brasov- Vointa Sibiu 1
Senica- Ruzomberok 1
Meppen- Cotbus X-1
----------------------------------------------
Nimes- Luzenac 1
FC Brasov- Vointa 1
Senica-Ruzemberok 1
Beascon -Bayonne 1X
Cherbourg - Ajaccio X2

Две добитни :icon_mrgr:

Ako играте веке систем Шкотска 2и3 дивизија 2+I исто 3/5 особено 3 дивизија
Шелбурн 1 1,65 4/10
Не знам за нив али јас лани на исландска лига бев во голема добивка .. му ги кажав на еден тип дека влагаат така и одма тој 6/6 со 1000 ги закачи коеф беше 84вкупно и влегоја сите .. ми даде 14000 мене :D

Не знам за нив али јас лани на исландска лига бев во голема добивка .. му ги кажав на еден тип дека влагаат така и одма тој 6/6 со 1000 ги закачи коеф беше 84вкупно и влегоја сите .. ми даде 14000 мене :D
Не ја следам таа лига ама еве причина да почнам :D
И браво за типот шо те почастил ретки се таквите како него(y)

А одприлика колку пати влегоа 6/6 минатта сезона ?

Не фрлај пари ке ти речам за овие .
најди фиксој 5-8 коеф и уплати ја во услов цела исландска лига за недела 2+I и барај или 3/6 или 4/6 ! подобро 3/6 дека прво коло е сепак :Dјас ке ги пуштам 6/6 за 50 , 4 фиксој со коеф некаде 6-10 и во еден услов 5/6 за 100 , 4/6 за 300 и 3/6 за 500 :D
И ако заебат фиксојте отиде цела уплата од 1000 ден. :pos: Некни баш се играше супер купот од Исланд заборајв кој играја и заврши 2-0, головите во првото :D. За недела има 5 утакмици како шо гледам.

И ако заебат фиксојте отиде цела уплата од 1000 ден. :pos: Некни баш се играше супер купот од Исланд заборајв кој играја и заврши 2-0, головите во првото :D. За недела има 5 утакмици како шо гледам.
една е за понеделник .. таа заврши 2-0 прво .. пред тоа уплатив на бет365 и ме турна фрам не знам со кого играа .. исто исланд куп и барам 2+I немаше и ја ставив 3+ 1.45 коеф .. 1-1 полувреме и така остана . ме падна најмалиот коефициент на ливчето .

Многу заспавте нешто типувачи . Ај јас да си ка=ам што имам , да ја размрдам темата

Nimmes - Luzenac 1 @1.65
Kansas - N.Y.Yankees 2 @1.60
Boston - Atlanta +173.5 @1.90

= 5
--- надополнето: 4 мај 2012 во 19:00 ---
Многу заспавте нешто типувачи . Ај јас да си ка=ам што имам , да ја размрдам темата

Nimmes - Luzenac 1 @1.65
Kansas - N.Y.Yankees 2 @1.60
Boston - Atlanta +173.5 @1.90

= 5

За цел викенд,
Њукасл - Сити 1х
Јунајтед - Свонси Х1
Интер - Милан 2
Каљари - Јуве 2
Зенит - Спартак Х2
Вавринка +

Ова ти е 2ка на годината !

Ова ти е 2ка на годината !

како Болтон 1 што беше? : D
знам и јас ја имав 1x, на тој тикет сите до една ги промашив

Пирс +20,5 @ 1.9... мислам дека и вечер ќе го форсираат и ќе има уште една добра партија но овојпат на домашен терен што е мотивација плус, се враќа Рондо и со помош на неговите асистенции би требало да ја помине границата без проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom