Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кладилнициве маме мамино ни ебаја! кои смртници сме еј, абе за нив е живото ццц не испокрадија, по наша волја секако.

Саутемптон ќе ме заебе ГГ ја имам.

Едно ке ви кажам викендите или ке ви дадат пари или ке ве искинат ама ова второво некако почесто ми се дешаваше и гледам да играм помалку во викенд зато шо во викендите испагат ова шо ми го рече еден старец таму:
Дете од сите пи*ки ние за к*рот се фативме и ко ке видите така е многу утакмици и се факаме за глупи тимој и тоа е ПАТИМЕ јас сум денес во кар ама викенди гледам да избегнувам многу лошо искуство имам со нив :D

Арно шо си ја изиграв сингл баерн Минхен иначе ако има некој денес да фати во врзано ливче тогаш тој е невиден мајстор..се од утакмица до утакмица заеба

Арно шо си ја изиграв сингл баерн Минхен иначе ако има некој денес да фати во врзано ливче тогаш тој е невиден мајстор..се од утакмица до утакмица заеба
Фала:icon_mrgr:

Ајде, кога веќе сум оф топик, да ви кажам дека го контактирав Гарфилд за посебно отварање на подфорум Обложувалница/кладилница. Па ме интересира ваше мислење околу ова. Со тоа што, ако се отвори посебен подфорум ќе биде ептен поорганизирано и со построги правила. Ќе се пишува анализа за секој изигран тип, а не само редење на типови во една тема, каква што е моменталнава ситуација. Може да се најдеме/ат 10/15 души, кои ќе се разделат по групи и секоја недела на betexplorer ќе гледаат кои утакмици се „3 за 3“ и слични работи, со цел да се оствари поголем профит :D

Си ќутам дур не ме падни и мене некоја, until then....:свиркам:

Болтон Т2 2+, Челзи, Милан ГГ,Спортинг Ихон ГГ,Бајерн 2, Партизан 2, уште ПСЖ 2 и си лапам 55 илјади :D

Јас имав сврзано ливче за вчера и за денес,ме еба скроз, од 7 пишани 6 ме турнаја,ова не е могуче прв пат ми се случува
ај утре фаќаме...

Панаитоликос - Олимпијакос 2 (1.75)
Јувентус - Наполи 1 (1.90)
Леириа - Спортинг 2 (1,80)
Валенсија - Леванте 1 (1.65)

22:00 Barcelona - Ath. Bilbao GG3+

Болтон Т2 2+, Челзи, Милан ГГ,Спортинг Ихон ГГ,Бајерн 2, Партизан 2, уште ПСЖ 2 и си лапам 55 илјади :D
Не си ја научил лекцијата за ПСЖ. Не се исплаќа да се игра на нив, немаат никаква игра. Ептен се лоши, се некако со сила тепаат.
Јас сеедно ги пишав Х2, не ми се верува да изгубат. Се надевам дека ќе ја свртат, да лапнеш убави пари и не ти треба више никад да уплаќаш.

Мене ми треба Монс ГГ. 30 утакмици оваа сезона, Монс во секоја утакмица има примено гол, моментално водат 2:0, уште 30тина минути до крај, мора да примат бар еден пичка им материна. Другите глатко искачаат.

Штотуку ми кажаа од Италија !

Ст.Никлас - Роеселаре 1 2.15

Албинолефе - Виченца 1 2.30

Значи , овој човек ми има пратено Хераклес и Слован .. Јас ќе ги играм на 1.000 ден заедно со Сампдориа и Стивендиз .. Позззз

Кажи му на твојот извор од Италија да почне да се бави со Риболов ! Албинолефе беше жива глупост, не ја играв нормално , кога и Виченца се бори за опстанок .

А за вторава се излажав , 2.30 во копачка , а на нет падна на 2 коеф. и нормално , во 79та 1:1 и крај.
А им требаше победа на домаќините , ама тоа е .

па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom