Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Милан-Јувентус 3+
Еспањол дава 2 гола
Ница-Каен 1
Кортријк дава 2 гола

Жити мене по ова заклучи дека игра 3 за 3 ? :pos:

А другите сезони пред овие шо ги пиша или не живееа тогаш ? :D
Брат, ај ако сакаш објасни ми како е то 3 за 3.
Демек вака треба да изгледат победниците:
Штудгард
фрајбург
штудгард
фрајбур
штудгард
фрајбург
ова е 3 за 3?

Милан-Јуве 2&3+ може и 2-2&3+ ;) Милан на листата на отсутни ги додаде Лопез и Боатенг , Ибра отсуствува и уште 5-6 важни играчи . Не дека навивачки но реално Јуве мора да искористи лоша состојба во Милан ако сака титула , а сака , кој не сака.

Нормално дека тука сите ќе ги ставаат Милан и Јувентус навивачки, имам информација дека во Спорт лајф до 16:30 има уплатено 4550 ливчиња за Милан 547 за нерешено и 610 за Јувентус

Што мислите може Бирмингем да излезе 1 ? Моментален резултат е 0:1

Нормално дека тука сите ќе ги ставаат Милан и Јувентус навивачки, имам информација дека во Спорт лајф до 16:30 има уплатено 4550 ливчиња за Милан 547 за нерешено и 610 за Јувентус

И нерешено ќе испадне, реално без Боатенг и Ибра.. а и тоа е резултат кој ќе ја продолжи борбата за прво :D

Што мислите може Бирмингем да излезе 1 ? Моментален резултат е 0:1

И јас ја чекам се надевам дека е наместена 2-1 ако има некој стрим нека даде.
едит - еве ја 1-1 ..

Моментално во спортлајф има 79% уплати за Милан(4741) за нерешено има 9%(566) и за Јуве има 11%(630).Така бар пишува на спортлајф страната.
Иначе денес овие вест хем ми зезнаа ептен убаво ливче ама тоа е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom