Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ново редовно коло во Англија?
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 21:27 ---
Утре ново редовно коло во Англија?

како ке се уплакаат утре овие од аглија, championship и league 1? ги нема во билтенов ке ги има ли у додаток или нешто
пошто ке ја ставам leeds-burnley - 2

како ке се уплакаат утре овие од аглија, championship и league 1? ги нема во билтенов ке ги има ли у додаток или нешто
пошто ке ја ставам leeds-burnley - 2

Па сигурно оти ке има додаток или билтен за цела недела , сигурно нема да направат да не се уплакаат тие утакмици..:facepalm:

WIINN (ама не успеав да ја уплатам бидејќи Еврогол Ретардираните не работеа денес:()

Ептен добар тип, јас ја имав и чисти 1, ама ево шо ми напрај Лејкерс (уште Клиперси ќе ги чекав водат 8 разлика на полувреме) . На крајот 11-0 му направија Денвер, а потоа Bynum шо промаши на крајот aka Дамјан Стојановски против Русите. :facepalm:

За утре добар сингл ми стои Brighton - Southampton 2 @ 2.00 .

Ептен добар тип, јас ја имав и чисти 1, ама ево шо ми напрај Лејкерс (уште Клиперси ќе ги чекав водат 8 разлика на полувреме) . На крајот 11-0 му направија Денвер, а потоа Bynum шо промаши на крајот aka Дамјан Стојановски против Русите. :facepalm:

За утре добар сингл ми стои Brighton - Southampton 2 @ 2.00 .

Ovie Brighton se stvarno dobra ekipa , nezgodno ke bide za Sautempton!

p.s.

500 den >> Swindon-Wimbledon 1 1.50 , Rotherham-Bradford 1X , 1.20 , MK Dons - Colchester GG3+ 2,10 !!!

Ептен е паднат коефициентот на Саутемптон...
И паѓа во сите кладилници.....
Сигурно овие Брајтон имаат повредени играчи...
Ќе се проба,ама некако овие Англичаните не ми се за на конечен...
Подобро е на голови да се измеша нешто....:гик:

Шефилд В.-Транмере 1
ВестХем-Ковентри 1
Волфс-Челзи 2
Блекбурн дава гол
Лидс дава гол

вк. коеф. 6.7

Ептен е паднат коефициентот на Саутемптон...
И паѓа во сите кладилници.....
Сигурно овие Брајтон имаат повредени играчи...
Ќе се проба,ама некако овие Англичаните не ми се за на конечен...
Подобро е на голови да се измеша нешто....:гик:

Да и тоа многу имаат повредени играчи, затоа имаат 4 порази со ред и на никој од нив ни гол не дале...

The team have a lot of problems with injured and suspended players. Manager Gus Poyet can't find even sixteen players for this game as Lewis Dunk and Alan Navarro are suspended and Craig Noone is injured. This is the new absences, while other six regular players are still out with injuries. This bad luck is reflecting big time on the games of the team and Brighton lost their last four games in a row without even scoring a single goal in them.

Leaders Southampton are in some kind of a bad run, winning only one of their last five games. The most shocking without any question was the defeat at home against Bristol City two days ago (this was their first defeat at home this season in the league). Defender Jose Fonte can make it in the final moment, as he is almost fit from his injury. Southampton is not playing good away from home (3-3-4), but with all those problems in the home team and odds around 2.00 this game is a must try.

Southampton have three wins in their last four away games against this opponent (3-1-0).

Ако не ја местат утакмицава (сепак англичани втора лига немам доверба) , би требало лесно да излезе .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom