Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Толку за неделава.

Ќе уплатам нешто викендов ама нешто што е СИГУРНО ( иако нема такви утакмици ), и ако не фатам не уплаќам више.

Болдираното го имам кажано 1000 пати, али како и да е не може више вака.

Според ова денес што се раздаваа голови...и утре ако им тргне вака тогаш не би било лошо да се изигра Тотенхем-Челзи 5+.:)

п.с Денес просек земено од сите утакмици е 4гола.....а ова што се случи денес потврдува дека беше стварно ден на кинење мрежички:

SC Heerenveen 11 - 1 Top Oss
:pos::pos::pos:
(на Top oss голманот изгледа бааѓи им се налутил на своите,чим оставил 11 топки у мрежа)

п.п.с отидов да барам хајлатс:pos:

Барселона во АС Спорт освен 1Х2 ништо друго не може да се игра :pos:
Сингл Челзи 2/2 :свиркам:

Абе златна тема ја посравте да му ебам матер да му ебам,претходно ја отворав темава за 2мин од секој по една си препишувам и готово.

Да не бидам и јас офтопик за утре мислам Тотенхем - Челзи -1 ,
ја гледав минатата Виган-Челзи, многу слабо изиграа, поведоа 0-1 и почнаа да се бранат ко пиченца некои, де лежат, аут изведуваат 1мин ..а има уште пола саат за играње:tapp:

Толку за неделава.

Ќе уплатам нешто викендов ама нешто што е СИГУРНО ( иако нема такви утакмици ), и ако не фатам не уплаќам више.

Болдираното го имам кажано 1000 пати, али како и да е не може више вака.

Нема утакмици викендов

Ајде овде ќе пишам шо ме заеба и то заебвење онака јако:

1.
Milan - 2
Inter - 1
Lille - 1
City - 1
Немам слика од ова, уплатено со 1000 = 4000ден

2.
22122011020.jpg

Уплатено во живо: Интер 1 или нерешено, Сити 1, Њукасел дава следен гол и Ливерпул 2. Тутун.

3.

22122011024.jpg

4. Е за ова само ми идет да си каснам од левово маде(да влезеше Лацио на двете ке фатев ама то е):

22122011021.jpg

И така јас со ку*от враце.

пс. На едно ја чекам уште Сиднеј 1 за 5000ден, ама после ова денес и таа ке ме зафркнит.

Добра анализа :icon_lol:

па и горе долу добра е само што Јунајтед ги растурија фулам иначе за се сум во право:D..а и плус напишав ''не значи дека нема да излези''!

Незнам што толку дискусија за Арсенал..
Пукај Јунајтед 2ка на 1.8 и спиј дома мирно :)
Лагано .. :)
Само да не ја видев оваа Виљареал матер да им ебам ја избришав Наполи за да ги ставам :tapp:

Valencia 1.20
Barca NG 1.45
Eczacibasi 1.40(odbojka)
7/10
--- надополнето: 22 декември 2011 во 14:30 ---
Valencia 1.20
Barca NG 1.45
Eczacibasi 1.40(odbojka)
7/10

Францизуте мамето ми го ебаа овие 2 дена, од денеска не уплаќам веќе фудбал. бај д уеј има убав хокеј за денеска ;)

Herning Blue Fox-SønderjyskE 2 2,35
Домашниот тим има проблеми со повреди, 5 играчи се со репрезентацијата, + асистентот ќе ги води денеска

Slovan-Mountfield Martin 1 1,50

Дај нешто анализа за поени на играчи од евролига вечерва,што да изиграме, колку да има да се гледа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom