Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па оти море не кажувате :D Ако знаете нешто што би требало да Флезе пишијте :)

Европа лига анализи , информации, типови тука

Покасно Еуролига у баскет и можно е да пишам нешто од NHL мада има само 3 меча :)

Dinamo Kiev - Maccabi 1, 4+

На динамо му треба победа од 4 гола и да чека кикс на Бешикташ на домашен терен за да се пласира понатаму, Макаби се последни во групата и мислам дека украинциве ќе дадат 200% на терен.

Dinamo Kiev - Maccabi 1, 4+

На динамо му треба победа од 4 гола и да чека кикс на Бешикташ на домашен терен за да се пласира понатаму, Макаби се последни во групата и мислам дека украинциве ќе дадат 200% на терен.

како што пишуваат навивачите на киев вечерва воопшто немало интерес за мечот, се очекува само 5000 гледачи. Ги следев сите натпревари во групата и мислам дека преамбициозно е да се очекува толкава разлика.

како што пишуваат навивачите на киев вечерва воопшто немало интерес за мечот, се очекува само 5000 гледачи. Ги следев сите натпревари во групата и мислам дека преамбициозно е да се очекува толкава разлика.
Можно е, јас од интернет го прочитав типот.

ПСЖ-Билбао Т1 2+
Динамо - Макаби 3+
Слован-Салзбург 2
Штурм-Аек 3+
Стеауа-Аек Ларнака 1

уплата 100 добивка 1530

Totenham -2
lazio-1
stoke -besiktas- gg
salzburg -2
dynamo k. 1 3+
az alkamar -1
club.b -braga- gg3+

Марибор ќе праи глупости денеска осеќам, некако не ми се верува дека Салзбург ќе одат а ПСЖ не ..

Марибор ќе праи глупости денеска осеќам, некако не ми се верува дека Салзбург ќе одат а ПСЖ не ..

зошто да не? исто како сити и наполи :)
Марибор сум пишал бог да чува и да брани не сум таман јас :icon_lol: мислев за Слован иначе.

Еве го мојот тикет
Slovan bratislava -salzburg 2
Fulham - odense 3+
M.haifa - schalke 1
Wisla - twente gg i tubice-brusel 1-2

Што се дешава со Динамо гледа некој ? ја играм дупла победа прво супер водеше 2-0 сега гледам 2-2 и плус 2 црвени имаат :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom