Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
бешикташ 1
динамо киев 1
лацио 1
севилја 1
сакам да ги играм на поголем влог пасакм да цуем ваше мислнје

Tirana - Flamurtari за 2ка од 2.15 = 1.25 на bwin. :D

Пробајте на ситно Monza - Como X-X @ 4.30

Севиља - Гетафе 2 у 1 . веројатност 33 %

http://www.betexplorer.com/soccer/s...ision-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6795980

последниве 3-4 сезони растур праат меѓу себе . не верувам да ја местат 1 у 2 , оти последните 3 кола дома севиља нема победа , навивачите ќе ги убијат на сред терен ако направат нешто такво.

стајте некоја паричка , да не се каете накај 11 саат . :)

Mlada Boleslav 2 @ 2.4 all in
Е браво....ја од тебе видов,и ја ставив у ливчето со другите....и еве ја прво полувреме 1.....ако не излезе 2ка на крај ќе те ставам на игнор листа....па да видиш дали уште еднаш ќе можеш да ме прелажеш.:icon_lol:

Е браво....ја од тебе видов,и ја ставив у ливчето со другите....и еве ја прво полувреме 1.....ако не излезе 2ка на крај ќе те ставам на игнор листа....па да видиш дали уште еднаш ќе можеш да ме прелажеш.:icon_lol:
исто и менe :/
s*it ..:@

Па така е кога верувате на секој што ќе пише тип во темава, ни објаснување немаше ниту на мојата реплика зошто мисли дека 2ка ќе биде не одговори. Еве на пример ѕирнете тука што напиша членот punter како своја предпоставка за натпреварот и зошто .. и така испадна кец.

http://profiteri.freeforums.org/05-12-2011-t54.html

ko ke slusas drugi taka e, me zaeba m.boleslav, ja vidov od ovde i ja imav staveno dava gol,
u pm, i gol bre ne dadoa umreni edni...e

ko ke slusas drugi taka e, me zaeba m.boleslav, ja vidov od ovde i ja imav staveno dava gol,
u pm, i gol bre ne dadoa umreni edni...e

Па 3 за 3 беше .. и мораше да излези 1.. пунтер ви ја кажа на форумот за типови.. ама ве мрзи да читате : ) полсе цацко ви е крив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom