Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Монфлис губи 4-1 . Не дека го чекам за многу пари ама ако ме заеба за 800 денари ќе го згазам.

Монфлис губи 4-1 . Не дека го чекам за многу пари ама ако ме заеба за 800 денари ќе го згазам.

Нигерчето имаше 2 шанси за брејк ... при 0:0 имаше 30:40 на сервисотна Лопез и при 1:1 исто имаше брејк топка ... при 1:2 водеше 40:15 и Лопез му направи брејк ... Еба му суратот , само памук да бере на некоја плантажа у Луизијана !!!

Што викате за :
Сепи - Тсонга 1 ???
Ферер - Долгополов 2 ???

Некој што прати тенис да даде мислење ?

Што викате за :
Сепи - Тсонга 1 ???
Ферер - Долгополов 2 ???

Некој што прати тенис да даде мислење ?
Тсонга е домакин мислам француз не веруванм дека ке губи1-1 имаат скор играа во Австралија годинава тепа Тсонга 6-3 7-6 7-6
Ферер мислам дека ке биде 1 долгополов и не е во некоја форма + 3-1мегусебен скор ммислам дека ке има мали проблеми али ке тепа

А што мислите за млади до 19 квалификации , Македонија - Швајцарија , за 2 е 2 коефициент на бет365 , ваљда толку е и во кладилница ?
Инфо некое за оваа од младиве или за било која друга

го избегнав Монфилс не е сериозен играч а и Лопез не е наивен ама Португалија до 19 ми го спопика од 3-1 на 3-3 за две минути ццц

Васко де Гама ја пуштив 2 во 1 за 100 можно е

Со Партизан у гости
Ке биде пекол утре за Реал али имат добар состав оваа сезона така да би требало да го победат Партизан....
Според мене Жалгирис H1 за похрабрите или само 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom