Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Bury - Exeter 2/1 мн ја маваат пробав на ситно и јас :)

Zagreb - Partizan 2 (1.80)
Zvezda(-6.5) - Hemofarm 1 (1.90)
Ponte Preta - Sport Recife 1 (1.80)
Bayonne - Nimes 2 (1.80)

Ми пуштија bwin 15 euro Бонус,:) сакате ли и вие? Кој сака да се регистрира нека го испрати својот e-mail на dojcinovski22@gmail.com + име и презиме за да можам да го додадам во пријатели во самиот профил на bwin. Со самата покана за регистрација доколку ставите 10 euro во профилот ќе добиете уште 15 бонус и 30 за покер.....го испитав на своја кожа дека даваат.... и ви посакувам многу среќа ;) Испратете го вашиот e-mail и името и презимето и чекајте покана за регистрација! Да напоменам Мене во погодно време ми ги пуштија од ко ги изгубив сите пари..... Поздрав до сите форумџи.....

Ми пуштија bwin 15 euro Бонус,:) сакате ли и вие? Кој сака да се регистрира нека го испрати својот e-mail на dojcinovski22@gmail.com + име и презиме за да можам да го додадам во пријатели во самиот профил на bwin. Со самата покана за регистрација доколку ставите 10 euro во профилот ќе добиете уште 15 бонус и 30 за покер.....го испитав на своја кожа дека даваат.... и ви посакувам многу среќа ;) Испратете го вашиот e-mail и името и презимето и чекајте покана за регистрација! Да напоменам Мене во погодно време ми ги пуштија од ко ги изгубив сите пари..... Поздрав до сите форумџи.....

Па добро де , кажи дека и ти ќе земеш бонус со секоја регистрација не се срами :):)

Ivory Coast - Burundi 1&3+ (1.80)
Algeria - Central African Rep. 1 (1.70)
AG Kobenhavn (-6.5) - Pick Szeged 1 хен. (1.90) ракомет
Buducnost (-6.5) - Byasen 1 хен. (1.90) ракомет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom