Да да да точно, ми се измшале вчера бројкивеКаде бе младо момче 5 од 10 се 55 комбинации
знаеш ли како се сметаат комбинации ????
252 ти е тоа батка

--- надополнето: Sep 30, 2011 11:03 AM ---
Сингапурците или второјаче или 5+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да да точно, ми се измшале вчера бројкивеКаде бе младо момче 5 од 10 се 55 комбинации
знаеш ли како се сметаат комбинации ????
252 ти е тоа батка
Ath.Bilbao-PSG 2-3
Sporting-Lazio 3+
Maribor-Birmingham X2
Schalke-M.Haifa 1
Rennes-Atl.Madrid X2
Lok.Moscow-Anderlecht GG
го имаш уплатено тикетов? ако го имаш погледни хајлајтс од натпреварот и ќе сакаш да се самоубиеш, на 0-1 ЧИСТ ПЕНАЛ за Андерлехт кој само слеп или луд човек не може да го види и чист гол поништен бидејќи беше досуден офсајд а немаше ни О од тој збор, судијата ако се реши стварно може и те како да те сјебе
вечер Angers ако не излезе 1 французиве веќе никогаш на тикет, ќе си ја кинам таа страна од билтенот и решен проблем
Влезе сингапурската првио пат ко играја сезонава.. не верувам пак да ја пра 2/1
зaтоа 1 у 2 ја направија. уплатив за 70 денари 2-1 и за 20 денари 1-2 (35 коефицеинт) и земав 700 денари .
10 евра ќар , кој ти ги дава . Чудно , сингл 1-2 фаќам само кога ќе ги уплатам на 20 денари.
Кај има сингл за 20 денари бе ? Вил хил ?![]()
по многу играчи најпогоден систем е 2/3 заради многу статистички показатели се играат 3 натпревари со коефициент 1.6-2.2 а тоа за фиксовите вика немој да играте фиксови од причина шо може да фатите долу во системот коефициенти 3.5 -4 и да паднете на фиксовите горе инаку ова го кажува професионален играч од Хрватска и вика да играте систем 2/3 +2/4Хаха, неможе да носат повеќе пари пошо фиксовите ти накачуваат, затоа и се викаат фиксови инаку 2/3 ; 2/3 е добар систем и има помалку комбинации али може да се деси во едно да фатиш само една а во другото да фатиш 3 и не си добитен, затоа ја ти препорачувам 4/6 или 3/5 исто има малку комбинации - 10![]()
вечер Angers ако не излезе 1 французиве веќе никогаш на тикет, ќе си ја кинам таа страна од билтенот и решен проблем
Може во Копачка
Ептен паѓа коефицент за Angers, има некоја посебна причина? Бидејќи сакам да ја сврзам на добар тикет.
Инаку за недела:
Охрид 2004 - 11 Октомври X2 @ 2.30
Лани пред полни трибини за прво место во 2МФЛ си тепаа ептен лесно 11 Октомври, а нема колку шо знам ни Охрид, ни 11 Октомври некои поважни играчи од лани (само незнам дали има некои суспендирани од 11-ти поради шо го нападнаа судијата, но мислам не, нека потврди некој прилепчанец).
Посебно ако се додаде и ова, мислам нема шанси да загуби 11 Октомври во Охрид (ако се одигра, но 90% ќе се игра недела).
За денес од мене:
Rosenborg - 2
Heracles - 1
Astra - 1