Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да не го уплати некој моево? :D

денеска што да си уплател ќе си погодел бар до сеа резултативе ретко се промашуваше бар тие што играат праволиниски ајде ајде ќе ги затвораме :)

Интер 2
Тотенхем 2
Бреша 1
Вест Хем 1
Спортинг 1
(ова изиграв јас)
15,6 коеф, Спортинг уште игра ли 3-0 е 14та минута.

Денеска се испадна, да се надеваме дека утре пак ќе продолжи исто. Јас после утакмиците од квалификациите за ЛШ паузирав до сега, изгледа во прав момент се вратив...

Моментот кога пишуваш 2 добитни ливчиња а немаш време да ги уплатиш, priceless. Убаво испаднаа денеска, со здравје парите :coffee:

Ќе има пари викендов. :D

Told ya. (y) Ајде скенирајте некој ливчиња да видиме шо фативте, уште Наполи да влезеше ќе беше ама се супер. :D

2zh0i08.jpg

2rggbck.jpg

Местена ептен беше ова, некој ја уплатил со 250евра ко шо разбрав. :)

1424owk.jpg

oi7pt3.jpg

Јас фатив
Цска - 1
Партизан - 1
Реал - 4+
Барца - 1
Спортинг Лисабон - 1
Псв - 1
Баерн - 1 за 100 = 720

да не ја отварав темата најверојтано ќе земев 3300 денари денес. место сантос 1-1 ќе ја пишав лион 1-1 . ај да се надеваме дека ќе ја сврти сантос (нели 3 за 3 била , а коефициентот на интернет расте за 1? ) барем чист 1 да ми влезе , па да чекам уште 3 утре.

п.с ако ја знаевте Гент дека ќе е 1-2 , зашто никој не ја напиша тука за и ние обичните смртници да ја пуштиме за 100 денари?

да не ја отварав темата најверојтано ќе земев 3300 денари денес. место сантос 1-1 ќе ја пишав лион 1-1 . ај да се надеваме дека ќе ја сврти сантос (нели 3 за 3 била , а коефициентот на интернет расте за 1? ) барем чист 1 да ми влезе , па да чекам уште 3 утре.

п.с ако ја знаевте Гент дека ќе е 1-2 , зашто никој не ја напиша тука за и ние обичните смртници да ја пуштиме за 100 денари?

Друже, немав време да пишам, а и не верував дека ќе влезит (и тоа се мислев дал му ставам 200 или 300, па му стадов прво 200, па после 2мин пак 100 :D) Таа беше местена Novi Pazar 1-1, но тука секој втор го напиша тоа, па си реков да не се повторвам.

Пу да ве е*ам..па што ако не сте сигурни..ако ја уплатевме за 100 сигурно немаше да бидеме у минус..

Нема везе сигурноста..секој си игра на сопствен ризик..ако има нешто пишувајте...инаку сантос убаво еба мора да се признае:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom