thisisnoizy
Good things take time
Aston Villa 2 2.8 SINGLE
A i bashka slusham muabeti za Songdal neshto, baegi na kec mi vikaat.Pa kje vidime.
A i bashka slusham muabeti za Songdal neshto, baegi na kec mi vikaat.Pa kje vidime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КПР-Вила- 1 3+
Катанија-Јуве 2
Лацио-Палермо ГГ 4+
Келн-Хофенхајм ГГ 3+
Мавнете го ливчево !!!! ако не земете пари ја ке ви ги вратам уплатените![]()
Почиња у 5... коефициент 4.5 за КПР.... јуве ти е 2 коф , лацио 3 , келн 2Кога почнува првата и колку коеф има?
Ја му стаив 500че
у која кладилница ги има комбинацииве??
Се сложувам дека тешко да тепа. Иако ке биде тесно, затоа и ја играм пвриот гол да падне во повеке од 30та минута и дава солиден коеф 2.05. Поткрепен на твојава погоре анализа ја играм вака. Можеби не си ми го сватил типот или не си се обратил на мене.Абе избегнувајте го Леванте. Две победи има по ред, мислите дека се способни да тепаат уште една во низа? Не викам дека нема шанси, ама за мене тоа е Х како куќа.
Иначе ептен слаба понудата за денес, ваљда нема ништо да изиграм.
Не беше за тебе.Се сложувам дека тешко да тепа. Иако ке биде тесно, затоа и ја играм пвриот гол да падне во повеке од 30та минута и дава солиден коеф 2.05. Поткрепен на твојава погоре анализа ја играм вака. Можеби не си ми го сватил типот или не си се обратил на мене.![]()