Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа треба да оди 3+, за Барса ќе играат тие шо не играја вчера, Сонг можда, и некој од б-тимот. Пријателска е па 3+ или ГГ3+ е добра опција

Знаете кој кладилнице работат денеска? По можност дали работат Златна копачка и Спорт лајф тие ми се најблиску ?

Вечерва ќе се надевам на антифудбал за да добијам некој денар :)
Евертон - Јунајтед VG0-2
и уште 2 натпревари исто VG0-2.
Уплата: 200
Добивка: 1040.

Евертон - Манчестер - 2
Рајо - Гранада - 2-3г
Сарагоса - ваљадолид - ГГ
Ле Манс - Оксер - 3+
Галатасарај - Касиампа - 1 & 3+

Belluci - Baghdatis 2 1.45
Falla - McClune 2 3.3
Davydenko - Haase 1 1.8
Cork C. - Drogheda X2 1.43
вкупно 12.32

Коефицентите се од Вил-Хил.

За утакмицата Falla - McClune, иако Falla е фаворит, очекувам изненадување од McClune бидејќи е домакин, а и доста добро игра во последните неколку натпревари на тврда подлога. :)

Оваа треба да оди 3+, за Барса ќе играат тие шо не играја вчера, Сонг можда, и некој од б-тимот. Пријателска е па 3+ или ГГ3+ е добра опција
За Барса вечерва се очекува да игра Барса Б со дел од Јувенил А (ова ти е третиот состав на Барса, Бабунски каде што игра).
Така да 3+ би требало да оди, имаат добри напаѓачи, а играат со Сампдорија така да би требало да примат гол.
Ама 1 не би ја играл, Гампер Купот може да го тераат и до пенали, а со оглед на составот има големи шанси и да изгубат.

За Барса вечерва се очекува да игра Барса Б со дел од Јувенил А (ова ти е третиот состав на Барса, Бабунски каде што игра).
Така да 3+ би требало да оди, имаат добри напаѓачи, а играат со Сампдорија така да би требало да примат гол.
Ама 1 не би ја играл, Гампер Купот може да го тераат и до пенали, а со оглед на составот има големи шанси и да изгубат.
Сампдорија 2 со хендикеп (1,5 ) 1,65 коеф ако изгубат од децава со поке од 1 нека се Е**Т

Za utre:
Spartak : Fenerbahce - 1 1.90
Kobenhavn : Lille - 2 2.25
Braga : Udinese - 2 2.95
Helsingborg : Celtic - X . prvo poluvreme 1.80
Dinamo : Maribor - 1-1 3+ 3.95
za 30 = 2690 ne e losho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom