bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.099
- Поени од реакции
- 7.310
Оваа треба да оди 3+, за Барса ќе играат тие шо не играја вчера, Сонг можда, и некој од б-тимот. Пријателска е па 3+ или ГГ3+ е добра опција
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа треба да оди 3+, за Барса ќе играат тие шо не играја вчера, Сонг можда, и некој од б-тимот. Пријателска е па 3+ или ГГ3+ е добра опција
Сите работат.Знаете кој кладилнице работат денеска? По можност дали работат Златна копачка и Спорт лајф тие ми се најблиску ?
Сите работат.
Е за исплакање незнам. За уплати примаат.Sport Life me interesira dali denes isplakaat. Ko da procitav tamu deka nema da isplatet od nedela dobitnite livcinja za ponedelnik, duri od vtornik...
За Барса вечерва се очекува да игра Барса Б со дел од Јувенил А (ова ти е третиот состав на Барса, Бабунски каде што игра).Оваа треба да оди 3+, за Барса ќе играат тие шо не играја вчера, Сонг можда, и некој од б-тимот. Пријателска е па 3+ или ГГ3+ е добра опција
Сампдорија 2 со хендикеп (1,5 ) 1,65 коеф ако изгубат од децава со поке од 1 нека се Е**ТЗа Барса вечерва се очекува да игра Барса Б со дел од Јувенил А (ова ти е третиот состав на Барса, Бабунски каде што игра).
Така да 3+ би требало да оди, имаат добри напаѓачи, а играат со Сампдорија така да би требало да примат гол.
Ама 1 не би ја играл, Гампер Купот може да го тераат и до пенали, а со оглед на составот има големи шанси и да изгубат.
Galata 1 i 3+