Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
абре аман таман се решив да ја лупам сингл ми ги матиш планојве. втор пат вака ми прајш:)
kako igraa Wba protiv sanderlend ako izigraat taka pak a Celzi so taa odbrana katastrofalna ima da go jade za 2 ama ic ne mi e ti si znajs :D aj uste eden tip
LOKEREN 1&3+

Ова на ФБ го видов.Не ми се верува да испадне некој ама сепак ќе ги споделам :D

C.Palace 2-1
Ipswich 2-1
Fenerbahche 2-1
notts county 2-1

Што мислите има ли шанси Блекбурн-Астон Вила 2 да излезе ... по грешка ја пишав таа :(

Многу соработка за прелази имаат и Хоунганг - Гејланг, играат сега од 12:45.

Хамбургер - Штутгард гг&3+

Милан -2
Интер-1
Барса- 1-1 3+
Челзи-2
Псж-1
Аз алкмар-1
Шалке-2

Што мислите има ли шанси Блекбурн-Астон Вила 2 да излезе ... по грешка ја пишав таа :(
Абе има шанса ни блекбурн не са нешто посебно само да знаеш за астон вила нема да игра бент

Блекбурн 1
Астон Вила се во финансиски проблеми и неколку фудбалер им се повредени, меѓу кои Дарен Бент
П.С Блиску се до стечај (колку што знам јас)

Ова на ФБ го видов.Не ми се верува да испадне некој ама сепак ќе ги споделам :D

C.Palace 2-1
Ipswich 2-1
Fenerbahche 2-1
notts county 2-1
Абе за Фенербахче и Нотс каунти и јас ќе ти кажев дека е можно да испаднат :)
Дижон - Монпеље 2

Блекбурн 1
Астон Вила се во финансиски проблеми и неколку фудбалер им се повредени, меѓу кои Дарен Бент
П.С Блиску се до стечај (колку што знам јас)

Tие договориле неколку трансфери за летово уште од сега, се опраа од пари земање прошлата сезона од играчи, ти стечај викаш....

Бент не игра тоа е најлошо кај нив ама Блекбурн се катастрофа, така да возможно е да искочи.

Tие договориле неколку трансфери за летово уште од сега, се опраа од пари земање прошлата сезона од играчи, ти стечај викаш....

Бент не игра тоа е најлошо кај нив ама Блекбурн се катастрофа, така да возможно е да искочи.
Јас не сум им финансиски директор, кажувам како што прочитав негде, како и да е Блекбурн според мене е 1

Смени ги страните кои ги читаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom