Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Галатасарај е слаб ама ни Шалке не се нешто појаки исти ку*ац се и дветеМислам дека Галатасарај X2 2.00 коефицент е поклонче. Локум некако. Двознак, Галатасарај не е многу слаб, а овие Шалке знаат да се испосерат кога сите очекуваат нивна победа. Плус им фалат неколку битни играчи.
Мислам дека Галатасарај X2 2.00 коефицент е поклонче. Локум некако. Двознак, Галатасарај не е многу слаб, а овие Шалке знаат да се испосерат кога сите очекуваат нивна победа. Плус им фалат неколку битни играчи.
За утре Баерн и Порто ќе ги бркам. Сите мислат дека Малага ќе направи изненадување, а кој ја гледал повеќе од трипати ќе знае дека се обична екипа, која имаше релативно лесна група и се прошуња без пораз низ неа. Сега е друго. А и добар ќе е коефицентот за двојка или два во два, па...
Да и ја тоа си викам али коа ќе подразмислим малце, не сум баш сигурен дали вреди да се ризикува.баерн и онака тешко прима голови плус на свој терен,не знам,а од друга страна што викаш ти,Арсенал е нее некоја бош екипа.Баерн-Арсенал ,Арсенал дека ќе даде гол 1.6 коефициент,се мислам на 1000 да го играм сингл,па сепак Арсенал е не е Гројтер Фурт !
можеш слободно да ја играш да даде гол арсенал, исто ке ја играм и јас.. доста добри играчи ке фалат на баерн: бадштубер, швајни, Рибери и Гомез...Баерн-Арсенал ,Арсенал дека ќе даде гол 1.6 коефициент,се мислам на 1000 да го играм сингл,па сепак Арсенал е не е Гројтер Фурт !