Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Liverpool M-Danubio @ 2/1 30 koef
Сега ја уплати на 500 денари еден батка ко бев во кладилница.
Уругвај примера....21Ч.Која лига се овие и кога почнува утакмицава?
Uste samo PSG,valjda nekoj go uplati ova u petokot koga gi postaviv na forumov.Vcera fativ interesno livce
Lazio 1
Newcastle X2
Lyon-Tott 2+
Liv-Zen 2+
Imam dobra kombinacija ali toa e za strplivi igraci,i za malku povisoki uplati.
Nica-Reims 1X (1.13)
Menhengladbah-Dortmund 2+ (1.15)
Newcastle-Southampton 1 (2.15)
Schalke-Fortuna 1X (1.07)
Atalanta-Roma X2 (1.35)
PSG-Marsej 2+ (1.25)
Koeficient e ramno 5
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 17:00 ---
тоа ти е унутрашен инстикт имам некое чуство дека ке биде така и тука нема двоума
Каков инстикт, каков ѓавол?
Што ќе направам јас со 1,20 квота? Кажи некоја со која може барем да се дуплираме.....![]()
Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува... Ја имам на тикет не за друго
![]()
ајде еве ти интер милан т2 2.35 коеф
Хахаха, уште атлетико останаAll in e широк поим Бузуки...Полека со таа фраза да не излажеш некој да те следи на поголеми пари...
Денес Волфс Кардиф х-2...
Уште еден прелаз во прва лига, Феенорд 2-1 сега за сега...
Хахаха, уште атлетико останаЈас го пуштив тикетов за 300ки.. 2200 добивка
![]()
Ти благодарам за натпреварот го изиграв и добри пари добив, сепак не е мал коефициентов и те молам кога ке имаш пак такво чувство пак напиши го натпреварот, цар си секоја чест
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 17:00 ---
тоа ти е унутрашен инстикт имам некое чуство дека ке биде така и тука нема двоума
Прв пут е бесплатно наредан пут 200ден. ке тражиТи благодарам за натпреварот го изиграв и добри пари добив, сепак не е мал коефициентов и те молам кога ке имаш пак такво чувство пак напиши го натпреварот, цар си секоја чест![]()
за коефициент 1.25 (а во сите кладилници е 1.20) за тој коефициент и 300 би дал а не 200Прв пут е бесплатно наредан пут 200ден. ке тражи