LaChupacabraLoca
jedi master
Штета за темава замина во неповрат.
На една страна има по 1 тип а по 10 поплаки,молитви, пцовки итн
Остај темата , групата шо се распадна ми е криво

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета за темава замина во неповрат.
На една страна има по 1 тип а по 10 поплаки,молитви, пцовки итн
Сврти една страна и види кој е мојот начин. Не коментирај без врска со то 10 утакмици. Од 4 повеќе немам изиграно на ниеден тикетВау, колку е смешно!
1,06 е коефициентот и не ми пречи воопшто. За Брага 2+ е 1,22 и тоа демек, е далеку подобро нели? Монтпеље мора да испадне 1, точно, но зошто побогу да ризикувам? Основно правило во спортска ти е да не се леташ, тоа барем сите овде мислам дека го знаеме. Ти ако милуваш да напишеш 10 утакмици на еден тикет со по 2+ коеф на секоја утакмица, уплаќај си, воопшто не ме интересира, твоја работа. Тикетов ми носи околу 1,500 добивка, т.е. посликовито да ти објаснам тоа се пари во износ од 3 дена рмбање по 8 саати со работава што ја работам (дури и претерав денес со уплатава, обично на помалку одам). Доста ми се мене, ти ако сакаш препиши си, ако не бркај работа.
A.Bilbao-A.Madrid GG1 @5.0
Не е лош системов,али за ова треба доста паре,лошо ќе биде,ако паднеш од прв пут,прашање е дали.пак би играл?![]()
И пак си заврши од 0 до 2 гола...
Се надевам некој си го препиша 3+...
Иначе, си го најдов начинот за да сум си добитен скоро секој ден, клучот е скромност, системчето 1.44 дава дивиденда...
![]()
почни си со 500, па 1000, па 2000 и така... Ако паднеш од прва, играш пак... и пак... и пак...Не е лош системов,али за ова треба доста паре,лошо ќе биде,ако паднеш од прв пут,прашање е дали.пак би играл?
За утре за инает на сите одам со 1 на Шпанија...
Гледам многу ги потцениле Шпанците,паѓа коеф..на Данците..
Според квалитетот реално Данците се во предност,имаат серија успешни игри,победи.....титули,за разлика од нив Шпанците се гладни за титула..
Од 2005 немаат освоено ништо....па пичка му матер,време е....не се од вчера Шпанците па туку така лесно да изгубат....
Плус им се собраа неколку порази со ред во меѓусебните дуели од Данците,посебно боли онај лански пораз во полуфиналето во Србија,кога за влакно испаднаа.
Е па време е еднаш да ги тепаат....
Преку 2.20 треба да биди кецот на Шпанија...на бонус нешто плус.....
Vamos Шпанија....
Единствен начин да се игра против кладилниците е со прогресија. Лани пробав али бев слаб со пари имав само 9000 на располагање и мораше да уплаќам само на по 300-500 денари на по 2,5 до 3 коеф. Беше добро но малку пари, а мн замарање. Треба да си цел ден слободен и одма ако не бива со првото одиш одма друго пишуваш на дупло пари и се така и така. И прекинав. Инаку кој е слободен и има пари е добро за игра така.почни си со 500, па 1000, па 2000 и така... Ако паднеш од прва, играш пак... и пак... и пак...![]()
Ма нема замарање. Одбери си 2-3 утакмици што си сигурен дека ќе испаднат, уплати 1000, добиј ~1500. 500 земи си, 1000 дај ја пак за ново ливче... И секој ден така.Единствен начин да се игра против кладилниците е со прогресија. Лани пробав али бев слаб со пари имав само 9000 на располагање и мораше да уплаќам само на по 300-500 денари на по 2,5 до 3 коеф. Беше добро но малку пари, а мн замарање. Треба да си цел ден слободен и одма ако не бива со првото одиш одма друго пишуваш на дупло пари и се така и така. И прекинав. Инаку кој е слободен и има пари е добро за игра така.
Тешко е за прогресија,сам кажа треба многу паре,пример ја бркаш јуве секое коло x,па коа ќе излезе одма фачаш друга.Инаку овде гледам дека најпаметно игра vidooq,али ко што реков за тоа треба да имаш паре,и уште поважно,да имаш срце да ѓи стаеш тиа паре.И дајте бе да се среди темава,на ништо не личи,ако веч остваш некој тип,кажи барем зошто треба да го играмо.ме фаќа нервоза ко ќе видим,пример,таа и таа екипа,1 10/10,демек посигурна нема,а ни објаснување ни ништо.Единствен начин да се игра против кладилниците е со прогресија. Лани пробав али бев слаб со пари имав само 9000 на располагање и мораше да уплаќам само на по 300-500 денари на по 2,5 до 3 коеф. Беше добро но малку пари, а мн замарање. Треба да си цел ден слободен и одма ако не бива со првото одиш одма друго пишуваш на дупло пари и се така и така. И прекинав. Инаку кој е слободен и има пари е добро за игра така.