bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.096
- Поени од реакции
- 7.307
Јас 2-1Шо мислиш е подобро да ја играм 1 &3+ или ГГ&3+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас 2-1Шо мислиш е подобро да ја играм 1 &3+ или ГГ&3+
Dinamo Moscow -1 @ 1.55 натпреварот се игра во 10:30 утре сабајлево, значи оние онлајн играчите може слободно да си ја играт уше сега АЛЛ ИН, а за другиве ако станете рано изутрина со сречом ако не здравје...Значи вака Динамо Москва оваа сезона игра топло-ладно што е факт а многумина знаеме дека во ростерот да имаш играчи како Курани,Кокорин,Мисимович до преклани Воронин и уште др. анонимци,секако приоритет е европска сцена,лани завршија 4 место во Русија ,а оваа сезона се на мизерното 11а доколку сакаат да го повторат ланскиот успех мора да почнуваат да тепат противници особено аутсајдери во случајот Аланиа кој нема победа во тековното првенство во гости или само 2 освоени бод. на гостинска територија. Курањи најдобар стрелец им е задниве 2 сезони, оваа гледам само 1 гол има даено(ако е точно у википедија) редно е да проработи во вистински момент.
Шпанците ми се најтешки за фаќање гол-гол, колку пати ме имаат зезнато не се брои и повеќе не ги играм.
Шо мислиш е подобро да ја играм 1 &3+ или ГГ&3+
браво .... сакав да ја уплатам ама ја заборавивЈагодина-Смедерево 0-1 тоооо мајстори![]()