Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ќе ви скоцкам еден многу јак тикет ама штета што нема да го уплатам бидејќи ме мрзи :D

Ленс - Клермон X-1 @ 5.20
Колон - Годој Круз 1 @ 2.10
Ливерпул.П - Прогресо 1-1 @ 2.75

Коефициент: 30,03

Сега ќе ви скоцкам еден многу јак тикет ама штета што нема да го уплатам бидејќи ме мрзи :D

Ленс - Клермон X-1 @ 5.20
Колон - Годој Круз 1 @ 2.10
Ливерпул.П - Прогресо 1-1 @ 2.75

Коефициент: 30,03

I dodadi elfsborg 1-11&3+ i imas kvota 76 :D

Данчевич - Виола (тенис) го имав 1
Данчевич првиот сет губеше 0:5 и го предаде мечот, сега ќе ми се рачуна 1 коефициент или како изгубен тикетот ?

Ленс - Клермонт 0-2 1.65
Кремонезе - Реџиана 1 1.70
Хорсенс - Копенхаген X 3.50
Елфсборг - Гефле X 4.20
Руч - Горник Xпп 1.85
Арис - Олимпијакос 1X 2.15
Фенербахче 1 - Анталија 1 1.50

Елфсборг имаат соработка со овие, некни изгубија од Норкопинг, па ако не се со намера да играат за првенствово годинава можи да испука чиста 2ка :)))

ландскрона 2-4
елфсборг 2-4
лугано 2-4
шефилд 2-4

околу 5 коеф

Lugano - Winterthur 1 2.20

Shtotuku mi se javija za ovaa utakmica... Ke ja igraam singl ... Vie si znaete

Pozz

bet 365 јас играм имат секакви игри и донекаде подобри коефициенти од другите on line кладилници[/quote]

јас сум веќе на бет365 и барав и резервна варијанта. сношти се зачленив на вилијам хил и да ти ка
ам имаат за малце подобри коефициенти од бет365, а ми се чини и поголем избор на лиги.

Копенхаген ГГ
Фенер 1
Елфсборг 1
Шефилд ГГ

1000че

и за ситно Шефилд - Портсмут 1-2

Елфсборг имаат соработка со овие, некни изгубија од Норкопинг, па ако не се со намера да играат за првенствово годинава можи да испука чиста 2ка :)))

Да бе , сега ќе им текне да не се замраат со првенството , со победа го стигнува Малме на табелата , и на 2 кола до крај ќе биде во израмнета трка за шампион :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom