Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Federer-Pospisil Хендикеп 1 гемови (-5,5) @ 1.75
Nadal-Dodig Хендикеп 1 гемови (-5,5) @ 1.75
Тоа како посигурно, а ќе пробам изненадувања на Дел Потро-Чилич 2, Гаскет-Белучи 2, Возниацки-Винци 2 на ситно.

Шпанија - Ј.Кореа U-20 World Championship Columbia 2011
00:00 CET

Овоа ми е bet of the day !
Шпанците го имаат следниов состав : http://www.fifa.com/u20worldcup/teams/team=1888256/squadlist.html
Оваа генерација го освои 2008 Европското U-17 Првенство , 2009 завршија 2ро место на U-19 Европското Првенство. Во групната фаза во Колумбија имат 3/3 победи 4:1 Костарика , 5:1 Австралиа , 2:0 Еквадор. Главните играчи им доаѓаат од Барселона и Реал.

Корејците имат брзина , играт офанзивно ма одбраната не им штима. На 3те меча во групната фаза , победија само еднаш 2:0 против Мали и загубија двапати Франција 3:1 и од Колумбија 1:0. 98% од играчите им играт во Корејската лига , само двојца се во странство еден во Нант и еден во Јапонија ( http://www.fifa.com/u20worldcup/teams/team=1888275/squadlist.html ).

Меѓутоа , со оваа одбрана на Ј.Кореа не им се пишува добро. Очекувам Шпанија да ги изеде живи , најмалце 2 гола очекувам корејската одбрана да прими.

Коеф за победа на Шпанија е 1.30 и е одличен за комбо , додека она што мене ме заинтересира е коеф за азиски хендикеп на Шпанците кој е @ 1.80 и тоа ми е типот , одам со max влог овде. Исто ќе ставам и помали типови на 3+ @ 1.70 и 4+ @ 2.75.

Шпанија -1,5 @ 1.80 10/10
3+ @ 1.70 7/10
4+ @ 2.75 3/10

GL !!

жени тенис ќе гледам да избегнувам одсега. ме здробија вчера.

уплатив поправно вчера , 4 коефициент :
србија - хрватска 1 80-71
троицки - јани 1 2-1
Португалија - Гватемала 1 1-0
Сан Франциско - Питсбург 1 6-0
Вердаско - Камке 1 5-7 6-6 2-2 ( дожд ) .
не го бранам вердаско , белки собрал сила да победи денес.

За денеска ова ќе го пуштам , 4 коефициент :

Monfils - Bogomolov 1 1.25 абе ајде овој богомолов 33 години начукал , кај со црнечкава снага ќе игра
Донској - Сугита 1 1.55 овој донској го тепаше махут минатата недела , ме падна на ливче .
Шпанија - Јужна Кореа (U-20) 1.30 . на австралија и дадоа 4 гола за 20тина минути последното коло од групи , како да не ги играм .
Newyork Yankees - L.A Angels 1 1.50 . 3 порази у низа начукаа јенкис , последниот синоќа баш од л.а дома. гледам во пола од додатоците ја нема ставено за играње во безболот .

Nigeria u20 - England u20 - 1 @ 2.00

Ги гледав претходните натпревари на Нигерија во групата и играат феноменално. Постигнаа 12 гола, примија само 2. Англија успеа да се пласира во осмина - финалето преку 3тото место во групата, со 3 нерешени, сите со резултат 0-0. Очекувам Нигерија да продолжи како и во претходните натпревари и да победи.

Оxford Utd. - Cardiff - 1X @ 1.50 ; X @ 3.05

Кај Кардиф ќе фалат следниве играчи: Don Cowie, Kevin McNaughton, Kenny Miller, Robert Earnshaw, Darcy Blake, Joe Mason, Dekel Keinan, Aron Gunnarsson and Filip Kiss. Од овие, 5 играчи во неделата против Вест Хем играа во првиот тим, а Јoe Mason влезе како замена. Вечер Кардиф ќе биде само со 4 првотимци. Kaj Oксфорд ќе фалат повредените Tom Craddock and Tony Capaldi, a се очекува Lewis Guy да го има своето деби кој дојде на позајмица од МК Донс. За посигурно вреди да се одигра 1Х, а кој сака да ризикува може да одигра и Х.

Шпанија - Ј.Кореа U-20 World Championship Columbia 2011
00:00 CET

Овоа ми е bet of the day !
Шпанците го имаат следниов состав : http://www.fifa.com/u20worldcup/teams/team=1888256/squadlist.html
Оваа генерација го освои 2008 Европското U-17 Првенство , 2009 завршија 2ро место на U-19 Европското Првенство. Во групната фаза во Колумбија имат 3/3 победи 4:1 Костарика , 5:1 Австралиа , 2:0 Еквадор. Главните играчи им доаѓаат од Барселона и Реал.

Корејците имат брзина , играт офанзивно ма одбраната не им штима. На 3те меча во групната фаза , победија само еднаш 2:0 против Мали и загубија двапати Франција 3:1 и од Колумбија 1:0. 98% од играчите им играт во Корејската лига , само двојца се во странство еден во Нант и еден во Јапонија ( http://www.fifa.com/u20worldcup/teams/team=1888275/squadlist.html ).

Меѓутоа , со оваа одбрана на Ј.Кореа не им се пишува добро. Очекувам Шпанија да ги изеде живи , најмалце 2 гола очекувам корејската одбрана да прими.

Коеф за победа на Шпанија е 1.30 и е одличен за комбо , додека она што мене ме заинтересира е коеф за азиски хендикеп на Шпанците кој е @ 1.80 и тоа ми е типот , одам со max влог овде. Исто ќе ставам и помали типови на 3+ @ 1.70 и 4+ @ 2.75.

Шпанија -1,5 @ 1.80 10/10
3+ @ 1.70 7/10
4+ @ 2.75 3/10

GL !!

Не го разбирам ова со Азискиот хендикеп, а веќе 2 години играм на бет365. За нормалниот хендикеп Шпанија(-1) има 1,57 коефициент, за Шпанија(-2) има 2.50 коефициент, а Азиски хендикеп Шпанија(-1.5, -2) има 1.80. Што е фората со азиски хендикеп?

^ Мислам да победи и да не прими гол, нека ме поправи некој ако грешам.

Не го разбирам ова со Азискиот хендикеп, а веќе 2 години играм на бет365. За нормалниот хендикеп Шпанија(-1) има 1,57 коефициент, за Шпанија(-2) има 2.50 коефициент, а Азиски хендикеп Шпанија(-1.5, -2) има 1.80. Што е фората со азиски хендикеп?

Нема нерешено , ако тепат со 2 разлика фаќам , ако тепат со 1 разлика губам . Сфаќаш ?

Еве едно Добитно на полувреме.... :):)

Attachments

• DSCF1570.jpg
    DSCF1570.jpg
    638,4 KB · Прегледи: 17
Е па тоа е исто со обичниот хендикеп Шпанија(-1), а тој има 1.57...

Е па тоа е исто со обичниот хендикеп Шпанија(-1), а тој има 1.57...

Од таа страна да , ама пример ако сакаш да играш на Кореа +1,5 @ 1.90 , тогаш и со нерешено и со победа на Шпанија од 1 гол разлика , си добитен . Додека кај Европскиот хендикеп , победа на Шпанија со 1 гол разлика е X и ако си ставил хендикеп на Кореа , промашуваш. Тоа е разликата , нема нерешено , само 2 исхода има .

Од таа страна да , ама пример ако сакаш да играш на Кореа +1,5 @ 1.90 , тогаш и со нерешено и со победа на Шпанија од 1 гол разлика , си добитен . Додека кај Европскиот хендикеп , победа на Шпанија со 1 гол разлика е X и ако си ставил хендикеп на Кореа , промашуваш. Тоа е разликата , нема нерешено , само 2 исхода има .

Ааа да од таа страна да, но баш ме чуди зошто има различни коефициенти за -1 и -1,5 кога иста игра е, Шпанија да тепа со 2 разлика.

Atletico Mineiro - Botafogo
Tip: 1
Odds: 2.25
Country: Copa Sudamericana

19:00 Ciprys - Moldavia 1 @ 2.00
20:45 Slovenia - Belgium 1 @ 2.35
20:00 Albanija - Crna Gora X ; 0-2 @ 3.20 ; 1.70

Ааа да од таа страна да, но баш ме чуди зошто има различни коефициенти за -1 и -1,5 кога иста игра е, Шпанија да тепа со 2 разлика.

Тоа не знам , можда оти различни кладилници ... пример види у Sportlife , за некоја екипа x2 @ 2.35 , а европски хендикеп @ 2.20 , а и двете се буквално иста игра :))))

Pozdrav ljudi evo ovako u subotu (13.Kolovoza) pocinje polako nogometna sezona.Vrlo bogata ponuda i mi za vas imamo dosta vrhunsko analiziranih utakmica.Kao sto sam vec rekao pocinje nova sezone,Engleski Premiership nastupa sa dosta zanimljivih parova,Njemacka Bundesliga,Hrvatska 1.liga,Srpska 1.,Ruska 1.,Nizozemska 1. I jos dosta drugih.Naravno bice i drugih sportova kao sto je zavrsnica teniskog turnira u Montrealu i ženskog u Torontu.Za vas imamo skoro sad vec sve analizirane utakmice iz ovih nabrojenih liga,naravno ako nam se ucini jos nesto zanimljivo ubacicemo.Naravno nista od toga necemo naplacivati sve je besplano,no od vas tražimo samo malo malo truda a to je da reklamirate nasu stranicu da se skupi vise clanova da svi zajedno možemo zaraditi,jer nama nije u cilju raditi za par ljudi koji prate ovu stranicu.Russian Tips je otvoren prije par dana i ima jako dobar + u unitsima i dosta dobre pogotke sa visokim kvotama.Znaci na stranici je trenutacno 338 clanova.Nas Tim bi želio da se ta brojka znatno poveca pa ako do subote dode do 1000 clanova bilo bi jako dobro.Znaci jos jednom za vas smo pripremili pregrst utakmica za subotu,vjerujte i sami cete se utopiti u toj ponudi.Znaci do petka navecer/subote ujutro ocekujemo da brojka clanova naraste do 1000.Reklamirajte nasu stranicu,lijepite je po zidovima,razmjenujte reklame,jer morate nam vjerovati kao i mi Vama.Nemate sto izgubiti za ovo sta smo vam spremili,znaci dovoljno je samo 5 minuta da se potrudite ! VELIKI POZDRAV OD EKIPE Russian Tipsa,cujemo se u subotu !..Ako i ne bude 1,000 clanova nadamo se da ce ta brojka biti vrlo blizu SRDACAN POZDRAV !

Да се разбереме прво, не сум јас креатор на страната и не знам ништо за неа, ми беше пратена мене, ме заинтересира и еве да ја споделам со вас. Да не ме напаѓате мене за себе-рекламирање ми е зборот. А да, еве ја фејсбук страната:

http://www.facebook.com/pages/Russian-Tips/147012138715405

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom