Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
18:30 Ried - Sturm 1 @ 2.50
18:00 Djurgardens - Mjallby 1 @ 1.75

Бразил 1
Сервет 3+
Викинг 1 . 9 коефициент
Пакс 1

сингл 1:Брауншвајг-Минхен 1860 3+(1.80)

сингл 2:Салзбург-Австрија Виена ГГ3+ (2.20)

Вчера Аргентина сакав ,не ја изиграв 1 >,денес Бразил ја играм па што сака нека биде.
Значи 1> @3.30

Neftchi - Dinamo Z. - 1 @ 3.75
Flora - Shamrock - 1 @ 2.65

Врзано прават коефициент 10...

Vps - Inter Turku 1 - 2 @30
Kiisto - Jbk 2 - 1 @30
A.Lustenau - F.Vienna 2 - 1@30
Andra - Linz 2 - 1 @30
Polten - Fc Lustenau 2 - 1 @30

сингл секоја , и на едно ливче систем 2 од 5 .

Старт - Молде - Х

2009 година Молде однесе 4 бода, 2010 Старт однесе 4 бода, оваа година повторно е на ред Молде да земе 4 бода. Значи, овие 2 тима добро соработуваат, сега Молде се бори за шампионската титула и му требаат бодови, па ќе продолжи традицијата. Не дека на Старт не му требаат, тој е фењераш, последен на табелата, но денес немаат избор ;)

Zalaegerseg - Debrecen - GG3+

Инаку доколку се кладите на нет изиграјте ги уште од сега, бидејќи ќе паднат коефициентите.

Genk - Partizan - 1
Benfica - Trabzonspor - 1

Oвие две за поголем влог. Исто така може да се додатат и Стоук - Хајдук 1 и Анортозис - Работнички - 1.

Zalaegerseg - Debrecen - GG3+

Инаку доколку се кладите на нет изиграјте ги уште од сега, бидејќи ќе паднат коефициентите.

Genk - Partizan - 1
Benfica - Trabzonspor - 1

Oвие две за поголем влог. Исто така може да се додатат и Стоук - Хајдук 1 и Анортозис - Работнички - 1.

Јас се кладам онлајн. На бет365 овие уште ги нема за кладење, но знам дека во ниеден случај не би играл толку сигурно против Партизан. Имај предвид дека Генк слабо се покажа и на пријателските(има скор 2-1-2, кај што 2та "тешки" дуела ги загуби) а и на трансфер марктетот до сега. Го продаде својот прв голман на Челзи за 9 милиони, а ништо не купи со тие пари. Сега прв голман им е ако не се лажам Верхулст кој минатата сезона им беше на позајмица во Вилем II. Така да никогаш не би играл тука единица...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom