Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стандард,Шалке и Селтик денеска,се чекаат уште Порто и ЦСКА М. утре.

иначе
Велез 1
Штурм 2

за утре ми изгледаат добри за играње.

Арсенал 2
Њукасл 1
Виган 2
Штурм 2

тикет 2
Рапид В. - Австрија В. X-X
Салзбург 1
Леванте 1х
Рома 1

Арсенал 2
Њукасл 1
Виган 2
Штурм 2

тикет 2
Салзбург 1
Леванте 1х
Рома 1

Зашто Арсенал 2?
Реално,не се борат за ништо,Фулам може да се дотурка на 7 место ако изгуби Евертон од Челзи(што е многу веројатно).
Според мене ризичен тип,како сакаш.

Манчестер - Блекпул 5+

Sturm - 2
Salzburg- gg 3+
Liverpul - 2
City - 2
Man.United - Blackpool x2

Uplata : 300

Арсенал 2
Њукасл 1
Виган 2
Штурм 2

тикет 2
Салзбург 1
Леванте 1х
Рома 1

Леванте од вчера по грешка пишана
наместо неа, Штурм 2 (во тикет 2)

Зашто Арсенал 2?
Реално,не се борат за ништо,Фулам може да се дотурка на 7 место ако изгуби Евертон од Челзи(што е многу веројатно).
Според мене ризичен тип,како сакаш.

Манчестер - Блекпул 5+

Арсенал се бори за 3 место....да не игра квалификации за ЛШ а на Фулам му е исти курац дали 7 или 8 и онака не иде во Европа наредна година.

Шалке-1: 1.6
Стандарт-1: 1.6

Идеални услови за double бидејќи и двете екипи играат финале куп во своите земји и играат против екипи кои се далеку под нивниот квалитет..едните против второлигаши(Дуизбург) а другите против екипа од долниот дел од табелата во Белгија(вестерло)..реално гледано и коефициентот на двата натпревари е големо изненадување ...од моја перспектива овие двете се сигурни...и можете тука да го додадете и Селтик.

На здравје

За денес :
Интер-1 1.6
Цска Москва-1 1.4

Мислам дека овие утакмици се малку поризични од претходните иако се огромни фаворити спрема противниците...Интер игра скоро небитна утакмица,последно коло на домашен терен против подпросечната екипа Катанија која веќе има обезбедено опстанок и мислам дека нема смисла сега на крајот да ја наместат утакмицата....а Цска Москва игра финале куп против екипа од долниот дел на табелата и мислам дека нема да ја пропушти оваа шанса за да стигни до трофеј оваа сезона..!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom