Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки има некој што уплаќа во Хоризонт ? Тенис поготово, еве денес уплатив таму ,и ја чекав Азаренка-Горџес 1 , Азаренка води прв сет 1-0 и го предава мечот :uvo: Горџес е победник, но сепак во ВИЛ ХИЛ знам дека се рачуна 1 коеф, а овде во Хоризонт не сум сигурен. Зне некој ?

Koj se oblozuva vo zivo neka stava sve so ima na Cambuur... mi ja kazaa 2/1 i ja ja imam na tiket.. nemav vreme preska da ja pisam...

Koj se oblozuva vo zivo neka stava sve so ima na Cambuur... mi ja kazaa 2/1 i ja ja imam na tiket.. nemav vreme preska da ja pisam...

Ептен рано пиша... да искочи и да сум модератор би си пиел поштено банче од темава!

ако ја кажуваш вака по арно ич не ја кажувај да си ја чукаме глаата само и да се прашуваме самите себе си зошто не си можел да ја пишеш :tapp:

ако ја кажуваш вака по арно ич не ја кажувај да си ја чукаме глаата само и да се прашуваме самите себе си зошто не си можел да ја пишеш :tapp:

Ја пишав на полувреме за тие шо играат у живо, тогаш можев најбрзо, извинете... друг пат ако има нешто слично ќе ставам пред утакмица, а за утре истиот човек рече 2-3 дојави со над 2.20 коефициенте! Поздрав... :smir:

За утре:
Sunderland .1.
W.Bremen .3+.
Genoa .1.
Ath. Bilbao .1.
Bursaspor .1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom