Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дечки има некој што уплаќа во Хоризонт ? Тенис поготово, еве денес уплатив таму ,и ја чекав Азаренка-Горџес 1 , Азаренка води прв сет 1-0 и го предава мечот :uvo: Горџес е победник, но сепак во ВИЛ ХИЛ знам дека се рачуна 1 коеф, а овде во Хоризонт не сум сигурен. Зне некој ?

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Koj se oblozuva vo zivo neka stava sve so ima na Cambuur... mi ja kazaa 2/1 i ja ja imam na tiket.. nemav vreme preska da ja pisam...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Koj se oblozuva vo zivo neka stava sve so ima na Cambuur... mi ja kazaa 2/1 i ja ja imam na tiket.. nemav vreme preska da ja pisam...
Ептен рано пиша... да искочи и да сум модератор би си пиел поштено банче од темава!

T

Torchyrus

Гостин
ако ја кажуваш вака по арно ич не ја кажувај да си ја чукаме глаата само и да се прашуваме самите себе си зошто не си можел да ја пишеш :tapp:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
ако ја кажуваш вака по арно ич не ја кажувај да си ја чукаме глаата само и да се прашуваме самите себе си зошто не си можел да ја пишеш :tapp:
Ја пишав на полувреме за тие шо играат у живо, тогаш можев најбрзо, извинете... друг пат ако има нешто слично ќе ставам пред утакмица, а за утре истиот човек рече 2-3 дојави со над 2.20 коефициенте! Поздрав... :smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
За утре:
Sunderland .1.
W.Bremen .3+.
Genoa .1.