Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако имам утакмица 1 и 2+ прво и заврши 1-1 на полувреме и после победи домаќинот добитно ли е ? Прашувам оти кога и да сум фатил вака секогаш домаќинот водел со 2-0 и сеа не сум сигурен.

Ферер-Фиш 1 @1.60 10/10
Џокович-Андерсон -19.5 @1.90 8/10
Клајстерс Азаренка- 1 @1.45 10/10 +20.15 8/10
Звонарева-Радванска +20.5 @1.80 7.5/10

Ова е за денес друго нема :)

Ако имам утакмица 1 и 2+ прво и заврши 1-1 на полувреме и после победи домаќинот добитно ли е ? Прашувам оти кога и да сум фатил вака секогаш домаќинот водел со 2-0 и сеа не сум сигурен.
трк по пари!!!

Na zdravje neka vi se parite sto gi porosivte, uste veruvate vo vakvi raboti bre aloooooooooooooooooooooooooo

И јас не верував ама псоле неколкуте дојави за ракомет од еден член на форумот почнав:helou: , инаку никогаш не играм дојава за повеке од 100-150 денари :smir:
Инаку за вечер

Motherwell - Dunde UTD GG
Ferrer - Fish 1

i jas vidov za kievo no i za ergotelis deka i taa ja spremaat x pa ke vidime na kraj so ke iskocat i dvete

Сеа уште вечер кога ќе го спремат билтенот нашите напатени кладилници ќе ги блокираат сите тие ДИСКУТАБИЛНИ утакмици.....
Ама буквално сите,не само овие шо ги спомнавте,туку и сите РЕКЛА-КАЗАЛА "прелази,сигурни дојави,платени синглови" и сл...:blabla:
Ај разбирам се штитат,не е сеедно да остават некоја таква утакмица шо боди очи и шо ја знаат сите од 7 до 777 години...
Муабетот е шо овие нашиве буквално се блокираат...
А не се свесни дека вистинските местенки....никој не ги знае 5 дена порано....:nesvest:
И шо ќе изгубат ете да речиме и да излезат Киево и Болоња...и под претпоставка да ги дадат ќе бидат со коеф.1,4...1,5...
Не губат многу...
Освен секако ако не дојдат некои батиња во црни костуми и да товарат неколку милки на сингл...
Исто како да излезат да речиме Ман Ју,и Челзи на домашен терен....
Не знам од шо се плашат толку....
Од тие ПАБЛИК БЕТОВИ ќар е само еден-КЛАДИЛНИЦАТА во никој случај играчите....:tapp:

Јас уште пред неколку дена ја видов Киево - Сампдорија демек местена 1-Х. А Бреша секаде коефициентот е 1.50, па ми беше чудно што всушност се случува.

За денес може да се проба:

England U17 - Spain U17 - 1 @ 2.85

Јас уште пред неколку дена ја видов Киево - Сампдорија демек местена 1-Х. А Бреша секаде коефициентот е 1.50, па ми беше чудно што всушност се случува.

За денес може да се проба:

England U17 - Spain U17 - 1 @ 2.85

голема контра од воа денеска ќе ја играм јас на Шпанија дупла победа и 2-23+

Ферер-Фиш 1 @1.60 10/10
Џокович-Андерсон -19.5 @1.90 8/10
Клајстерс Азаренка- 1 @1.45 10/10 +20.15 8/10
Звонарева-Радванска +20.5 @1.80 7.5/10

Ова е за денес друго нема :)
Тие сигурните 10/10 ми ебаа мајката :@:@
За денеска јака уплата (Бет сити:)):

Надал-Бердих -22.5 @1.60
Шарапова-Петкович +19.5 @1.53
Звонарева-Азаренка +19.5 @1.53
Вкупен коефициент 3.74

Ваква јака уплата одамна не сум имал... Среќно на сите!

Accrington Nortempton 2 - 1 .. dva u kec

Liga e Anglis. E dyta.

-----------------------------------
Oberhausen - Union Berlin - 1
Sassuolo - Albinolefe - 1
Peterbrough vs Bormut - 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom