Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Napoli me skina za stotina evra, kun 20 na forum ja gledam lierse-eupen 2-1, si vikam aj ke odam ke ja pustam edno avaturisticko lice taja real 2-2 i lazio 1-1 posle si vikam aj nemat sansa da ipadnit ovaja 2-1, posle si vikam lacio mozda i taja nemat da e 1-1 i niso ne uplativ aku izlezit lierse 2-1 ........

ЛЕЛЕЛЕ БАЗЕЛ :nesvest::nesvest: ЈА ЗНАЕВ УШТЕ ОД ПЕТОКОТ И СИ ЈА ИМАВ ОБЕЛЕЖАНО ВО БИЛТЕНО 2-1 И НЕ ЈА ИЗИГРАВ, А ДО ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ СЕ ДУМАВ ДАЛИ ДА ЈА ПУШТАМ ЗА 100 ДЕНАРИ 2-1 И НЕ ЈА ПУШТИВ :nerv: ПА ПОГОЛЕМИ МЕСТАЧИ ОД ОВИЕ БАЗЕЛ НЕМА, ДО ДУША ЈАС НА ЕДЕН ТИКЕТ ЈА ИМАВ 1, А НА ЕДЕН ЈА ИМАВ 3+, НА ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ШО БЕА ОД 4 ИЗИГРАНИ 3 ГИ НАПРАЈ 2-1, 1-2, ВО ПРВЕНСТВОТО ДО СЕГА ИМА МОЖИ 5-6, ЦЦЦЦ АБЕ ПУШТИ ГИ ТАМУ 3 ЛИГА !!! ОД СЕГА ЦЕЛО ШВАЈЦАРСКО ЌЕ ГО ИГРАМ 1-2, 2-1
И уште не ми е јасно каде гледа УЕФА.
Ајде може да се случи на еден тим во сезоната да направи 5пати прелаз,ама преку 10пати.
Што е многу,многу е

od ovie nabrojanive go igram samo Inter, a site 4 da izlezat vo Italija mislam nema sansa,

inaku druga od mene

Levante - Espanjol 1 1:0
e sega ne sakam da da glumam pameten ama ne mozam da se iznacudam sto pisuvate, sekoja nedele istiot muabet, Bazel gi mesti 1/2 ili 2/1, nemozeme krajot da mu najme, sekoja nedela Baern M, Arsenal gi prajte so sila sampioni a tie ne sakaat, pa izbrisete gi bre luge od bilten i taka koeficientot im e nikakov i ajde da ne dolzam.....

--- надополнето ---

ajde nekoj sto prati NBA neka kazi edna ili dve posigurni

Philadelphia - Golden State 1 @ 1.35
Oklahoma City - Phoenix 1 @ 1.45

играјте ги онлајн, јас за овие сум 100% ги имам двете...

Еве ги дадоа 3 гол Реал.
Сингл е мајката на кладењето.
само со сингл до добивка и БЕЗ ЛАКОМЕЊЕ !!!
вчера Шити и денес Реал ме прават добитен на сингл-по 1000 уплата.......најдете од цел билтен 1 натпревар и не лакомете.....среќно

Сингл е најдобро, само што треба да ставиш пари за да земиш. Не бива сингл да уплаќаш со 500ден., треба да се игра на големи суми. Инаку за утре:

Blackpool - Chelsea - 2
Genclerbirligi - Fenerbahce - 2

Побрзајте народе шо да ви кажам друго
35a7xud.jpg

eh be nikoj ne ve vidov bordo da ja imate
deneska ja opteretiv bordoooo 2.75 koeff
ne bev sednat na kom sorry
kis ve sakam

e sega ne sakam da da glumam pameten ama ne mozam da se iznacudam sto pisuvate, sekoja nedele istiot muabet, Bazel gi mesti 1/2 ili 2/1, nemozeme krajot da mu najme, sekoja nedela Baern M, Arsenal gi prajte so sila sampioni a tie ne sakaat, pa izbrisete gi bre luge od bilten i taka koeficientot im e nikakov i ajde da ne dolzam.....

--- надополнето ---

ajde nekoj sto prati NBA neka kazi edna ili dve posigurni

подолго време те следам брат и можам да кажам дека си најдобар овде
само незнам што им објаснуваш кога неможат да сватат

http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1299441950&archive=&start_from=&ucat=66&

еве ви хајлајтс од базел . у 3та минута го пуштат противникот да истрча со топка 40 метри и да даде гол . во прво полувреме само еден шут на базел кон голот :toe: .

ми се чини дека базел сам си ги мести ( без согласност од противничкиот тим) . едноставно знаат дека се 2 класи над другите екипи у лигата , и у второ ги полнат како сакаат .

никој не ни е крив , сами се правиме паметни што играме 5-6 утакмици за да сврземе 30 коефициент , а базел за прелаз е 25-30 квота .

Tacuarembo - River Plate 1/x

odd:16

stake : 10/10 !!!

Ја купил другар,само не знам колку е сигурна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom